<strong>KNUST:</strong> Thomas Markle er redd forholdet mellom ham og datteren er ødelagt. Foto: NTB Scanpix
KNUST: Thomas Markle er redd forholdet mellom ham og datteren er ødelagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Thomas Markle og hertuginne Meghan:

- Jeg tror forholdet vårt er over nå

73-åringen frykter at han aldri vil få se datteren igjen.

Publisert
Sist oppdatert

I dagene før prinsebryllupet i England i mai, sørget brudens far, 73 år gamle Thomas Markle, for en rekke overskrifter i tabloider verden over.

Den pensjonerte filmfotografen er som kjent faren til Meghan Markle (36), nå hertuginne Meghan, som giftet seg med britenes prins Harry (33) foran en hel verden 19. mai.

<strong>FRAVÆRENDE:</strong> Meghans far var ikke til stede da hun 19. mai giftet seg med prins Harry. Foto: NTB Scanpix
FRAVÆRENDE: Meghans far var ikke til stede da hun 19. mai giftet seg med prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En måned etter det storstilte bryllupet, åpnet Thomas Markle for første gang opp om dramaet i et intervju med tv-programmet «Good Morning Britain».

I intervjuet fortalte Markle at prins Harry kontaktet ham personlig i forkant av forlovelsen. 33-åringen ville nemlig spørre svigerfar om tillatelse til å be om datterens hånd - noe han fikk.

Markle hadde imidlertid ett krav.

- Harry spurte om min datters hånd over telefonen, og jeg sa: «Du er en gentleman. Lov meg at du aldri legger en hånd på henne. Hvis du kan love meg det, får du min tillatelse».

- Hjertet hans er knust

Nå har Meghans far igjen kommet med uttalelser om Meghans ekteskap til den britiske prinsen. Han frykter nemlig at han aldri igjen vil få se datteren.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>FAMILIE:</strong> Her er 19 år gamle Meghan avbildet med familien i anledning bestemorens 95-årsdag i 2000. Foto: Splash News
FAMILIE: Her er 19 år gamle Meghan avbildet med familien i anledning bestemorens 95-årsdag i 2000. Foto: Splash News Vis mer

Det er Mirror som først omtaler saken, der de hevder at Markle skal ha fortalt venner at han ikke har snakket med Meghan og Harry på lenge.

- Hjertet hans er knust. Han aner ikke hvorfor han blir ekskludert, skal en kilde ha fortalt til nettstedet.

Markle frykter at forholdet til datteren er ødelagt for alltid, og at paret har sett seg lei av uttalelsene og oppførselen hans.

- Jeg har ikke pratet med Meghan og Harry på lenge. Jeg tror de vil ha meg vekk, skal han ha fortalt til venner.

Brøt kongelig protokoll

Uttalelsene fra Markle har ikke vært få, og under intervjuet med «Good Morning Britain», brøt han med kongelig protokoll da han snakket om svigersønnens syn på Brexit og Donald Trump.

Grunnet dette er han nå redd for at Meghan aldri vil komme og besøke ham i Mexico, der han er bosatt.

- Jeg vet ikke om hun noen gang vil komme, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NYTT LIV:</strong> Meghans liv har blitt snudd på hodet siden hun giftet seg inn i den britiske familien. Nå stiller hun stadig på kongelige oppdrag, og har angivelig ikke noe kontakt med faren sin. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV: Meghans liv har blitt snudd på hodet siden hun giftet seg inn i den britiske familien. Nå stiller hun stadig på kongelige oppdrag, og har angivelig ikke noe kontakt med faren sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke havnet han igjen i hardt vær da han kritiserte dronning Elizabeth (92) for å være villig til et møte med president Donald Trump (72), men ikke med ham.

- Hvis dronningen er villig til å møte vår arrogante, ignorante og ufølsomme president, har hun ingen unnskyldning for å ikke møte meg. Jeg er ikke i nærheten av å være så fæl som ham, sa han til TMZ.

Samarbeidet med paparazzier

I forkant av det kongelige bryllupet var det mye frem og tilbake om Thomas Markle ville delta eller ikke.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>BRYLLUP:</strong> Prins Charles fulgte Meghan til til alters da hun giftet seg med prins Harry. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Prins Charles fulgte Meghan til til alters da hun giftet seg med prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da det første gang ble kjent at 73-åringen hadde trukket seg fra bryllupet, kom det frem at han skammet seg over et samarbeid med et knippe paparazzifotografer.

Én dag senere hadde han ombestemt seg, men ikke lenge etter ble det omsider annonsert at Markle ikke kunne delta - grunnet et hjerteinfarkt.

Det var prins Charles (69) som tok over oppdraget med å følge bruden til alters, noe Markle har uttalt at han så på som en stor ære.

- Jeg var beæret. Jeg kan ikke tenke meg en bedre erstatter enn ham.

LES OGSÅ: - Hun stotret frem et «ja» til slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer