<strong>GIFTET SEG:</strong> Prins William og Kate Middleton giftet seg fredag, til ellevill begeistring fra Kjendis-Norge. Men alle var ikke like tiljublende til begivenheten.
GIFTET SEG: Prins William og Kate Middleton giftet seg fredag, til ellevill begeistring fra Kjendis-Norge. Men alle var ikke like tiljublende til begivenheten. Vis mer

- Jeg synes ikke bryllupet er veldig interessant

Den norske TV-kjendisen Linni Meister kjenner jo ikke brudeparet.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Kate og Williams balkongkyss nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag giftet prins William (28) seg med vakre Kate Middleton (29) i Westminster Abbey. Begivenheten har vakt voldsom oppmerksomhet rundt om i verden, og blir betegnet som den største mediebegivenheten i Norge. Derfor satt også store deler av Kjendis- og Mote-Norge benket foran TV'en for å få med seg alt som skjedde.

Men alle var ikke like fenget av det som skjedde...

- Jeg har ikke sett noe, jeg. Det har jeg ikke hatt tid til. Men jeg ønsker dem lykke til videre, sier modell og realitykjendis, Linni Meister (25), til Seher.no.

Linni hadde heller ikke et veldig stort behov for å få med seg den romantiske seansen.
 
- Jeg kjenner dem jo ikke, og da synes jeg ikke at det er veldig interessant heller. Jeg vet at mange er helt frelst, synes det er søtt og slikt, men selv har jeg ikke tid. Rett og slett, forteller 25-åringen.

En som derimot var svært engasjert i fredagens bryllup var TV 2-programleder Katarina Flatland, som til Seher.no avslører at hun også tok til tårene under vielsen, selv om hun har vært på opptak hele dagen og at hun bare har fått sett TV-sendingene innimellom alt som har skjedd.

- Jeg kan bekrefte at jeg har sett litt på bryllupet og at jeg synes det var helt fantastisk. Jeg har grått masse allerede, erkjenner hun.

Linni på sin side, er mer opptatt av prins Williams bror nå som William har sagt ja til sin kjære.
 
- Vet du om Harry er singel, eller? Kanskje jeg skal prøve meg på ham. Det hadde jo vært gøy, med et kongelig bryllup og greier.
 
Nei, Linni. Harry er dessverre ikke singel. I februar kom nemlig nyheten om at Williams bror har funnet tilbake til sin tidligere kjæreste, Chelsy Davy...[obj:media:9613]
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har grått masse allerede  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer