- Jeg snakker med døde mennesker - kan du?

Prinsessen lager workshop med den synske superstjernen Lisa Williams - som har gjort en karriere av å snakke med de døde.

PÅ SCENEN SAMMEN: Prinsesse Märtha og Lisa Williams selger nå billetter til show sammen.  Foto: All Over Press/lisawilliams.com
PÅ SCENEN SAMMEN: Prinsesse Märtha og Lisa Williams selger nå billetter til show sammen. Foto: All Over Press/lisawilliams.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha skal i høst flytte familien hjem til Norge, noe nordmenn gledet seg stort over ettersom vi nå får se henne oftere.

I går meldte Märtha og hennes Engleskole-makker Elisabeth Nordeng på skolens Facebook-side at de har startet et samarbeid med den synske superstjernen Lisa Williams.

41 år gamle Lisa er mest kjent for at hun mener å ha kontakt med folk som er døde. Når hun holder show, får hun kontakt med avdøde familiemedlemmer til noen av gjestene i salen.

Hun har også gitt ut boka: «I speak to dead people - can you?».

Lisa videreformidler beskjeder fra døde foreldre, søsken eller venner, og ofte knekker publikum sammen i krampegråt på grunn av meldingene, som de ofte hevder ingen andre enn den avdøde kunne sagt.

ARRANGØR: Det er ifølge Billettservice Astarte Inspiration som arrangerer workshopen i Oslo. Bildet viser Märtha og Engleskole-makker Elisabeth Nordeng som signerer bøker.
ARRANGØR: Det er ifølge Billettservice Astarte Inspiration som arrangerer workshopen i Oslo. Bildet viser Märtha og Engleskole-makker Elisabeth Nordeng som signerer bøker. Vis mer

Det har foreløpig ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med prinsesse Märtha for å få et konkret svar på om prinsessen skal overlevere beskjeder fra de døde til publikum under arrangementet.

Gjensidig beundring

Forestillingene til Lisa Williams har gått for fulle hus, og showene hennes sendes også jevnlig på norske TV-skjermer.

Prinsesse Märtha har også tidligere sittet i salen når Williams har stått på scenen, blant annet i Oslo konserthus.

Lisa har tidligere takket Märtha for å ha hjulpet til å gjøre henne populær i Norge.

REKLAMEN: Slik er reklamen for workshoppen.
REKLAMEN: Slik er reklamen for workshoppen. Vis mer

- Hennes fokus og lidenskap for det åndelige har gjort den spirituelle verden tilgjengelig og troverdig for nordmenn, og åpne for mine show, sa Lisa i et intervju med Side2.

Den synske superstjernen kommuniserer ikke med engler.

- De hjelper meg i arbeidet mitt og formidler kontakt med åndene. Noen ganger, når jeg ser i taket i salen jeg holder show, er det en diger engel der. Den er til stor støtte for meg, sa Williams til Side2.

SYNSK: Lisa Williams er blitt styrtrik på sin kontakt med den andre siden. Nå skal hun og Märtha samarbeide. Foto: REX/Steve Levy/All Over Press
SYNSK: Lisa Williams er blitt styrtrik på sin kontakt med den andre siden. Nå skal hun og Märtha samarbeide. Foto: REX/Steve Levy/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Märtha skal lese publikum

Prinsesse Märtha og Elizabeth Nordheim står via Astarte Inspiration - bedre kjent som Engleskolen - som arrangør for kurset som holdes 14. september i Oslo.

«I dag er dagen her! Endelig kan vi fortelle deg om et prosjekt vi har gledet oss til i flere måneder… Sammen med Lisa Williams, internasjonalt anerkjent medium, skal vi holde et seminar i Oslo og vi gleder oss stort. 14. September arrangerer vi en endags-workshop på Radisson Blu Scandinavia hvor vi vil lære deg hvordan du kan komme i kontakt med din indre stemme og bli kjent med flere sider av deg selv som kan bidra til positive forandringer i livet ditt. Vi vil alle gi readinger fra scenen. Det kan hende du er en av de heldige!»

Billettsalget stater i dag, så er du interessert i å bli lest av prinsesse Märtha bør du sikre deg en billett på billettservice.no.

Men det er ikke billig, billettene selges for hele 1540 kroner.

Ble frarådet kontakt med de døde

Prinsesse Märtha avslørte i et intervju med Stavanger Aftenblad at hun kunne snakke med døde, noe som skapte store overskrifter i Norge.

- Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med de døde heller, på samme måte som med englene. Også den kontakten kan vi opprette når som helst, når vi ønsker det», uttalte Märtha til avisen.

Flere biskoper og kristne gikk kraftig ut mot prinsessen og ba henne instendig om å slutte med å kontakte de døde. Märtha og Elisabeth måtte også innkalle til en pressekonferanse og fortelle at de ikke skulle snakke med døde.

Det knytter seg nå stor spenning til hva prinsessen vil gjøre fra scenen. Ifølge Engleskolens Facebook-side skal også Märtha «lese» mennesker fra scenen, men om det betyr at hun gjør som Lisa Williams og videreformidler beskjeder fra «den andre siden» er uvisst.

LES OGSÅ: Prins Joachim må flytte - lånte 500.000 kroner i måneden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer