- Jeg skuffet meg selv og familien

Prins Harry snakker for første gang ut om nakenbildene fra det elleville nachspielet i fjor sommer.

GLAD I EN FEST: Prins Harry omtaler nakenepisoden som et klassisk eksempel på han selv som for mye «militær» og ikke nok «prins». Foto: All Over Press
GLAD I EN FEST: Prins Harry omtaler nakenepisoden som et klassisk eksempel på han selv som for mye «militær» og ikke nok «prins». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For fem måneder siden skapte prins Harry (28) skandaleoverskrifter da nakenbilder av han og en annen jente som danset tett inntil hverandre dukket opp i media.

Sjokkbildene ble tatt under et fuktig nachspiel på prinsens suite på det eksklusive hotellet MGM Grand i partybyen Las Vegas. Etter en fuktig bytur med kompisene inviterte vennegjengen med seg noen jenter opp på rommet, og endte opp med å spille «strippebiljard».

Mandag avsluttet prins Harry militærtjenesten sin i det krigsherjede landet Afghanistan, og i den forbindelse ble han intervjuet av flere ulike medier. I tillegg til å snakke om oppholdet sitt i landet, kommenterte han også for første gang de pinlige nakenbildene.

- Jeg skuffet meg selv. Jeg skuffet familien og jeg skuffet andre mennesker. Det var et klassisk eksempel på meg som for mye «militær» og ikke nok «prins». Men jeg var på privat område, så man burde kunne forvente en viss grad av privatliv, sier han ifølge TMZ.com.

Sist uke ble 28-åringen kåret til verdens hotteste ungkar av magasinet «Town & Country», og bladet trakk fram prinsens rampete oppførsel som en del av årsaken til at han gikk seirende ut av kåringen.

- Han er rampete, går ut med sexy jenter, henger med de kule gutta og drikker for mange drinker. Det er derfor vi liker ham aller best. Hans intellekt er kanskje ikke så imponerende. Han var en middelmådig elev ved Eton og droppet universitet for å gå på militærskolen Sandhurst, men han er kulere enn sin bror, skriver de i sin begrunnelse.LES OGSÅ: Babyen dytter prins Harry ned på fjerde plass

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer