<strong>PÅ BESØK I NORGE:</strong> Britiske prins Harry - som for tiden er på ekspedisjon på Svalbard - la ikke skjul på at han gleder seg til brorens bryllup 29. april, da han ble intervjuet av britisk og amerikansk TV. Foto: All Over Press
PÅ BESØK I NORGE: Britiske prins Harry - som for tiden er på ekspedisjon på Svalbard - la ikke skjul på at han gleder seg til brorens bryllup 29. april, da han ble intervjuet av britisk og amerikansk TV. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg skal få ham til å miste håret

Prins Harry har dramatiske planer for brorens bryllup...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når britiske prins William (28) i april skal gifte seg med sin kjæreste Kate Middleton (29).

Men en ting har ikke arveprinsen kontroll over: talen til sin forlover, som er hans lillebror prins Harry (26).

I et intervju med BBC under hans Svalbard-ekspedisjon til inntekt for veldedighet, hinter prinsesse Dianas yngste sønn om at brudgommen kanskje bør ha en parykk liggende klar under bryllupsmiddagen den 29. april.

- Det er jeg og et par av hans venner som skal holde tale sammen. Vi skal nok klare å få inn noen fulltreffere og gjøre ham flau, og få ham til å miste håret, sier prins Harry.

Til det amerikanske TV-programmet «Good Morning America» sier imidlertid prinsen at han må holde seg unna de groveste spøkene, fordi han er klar over at hans bestemor dronning Elizabeth vil være blant tilhørerne.

Ifølge Harry blir både han og broren nervøse av den store og påkostete rammen rundt bryllupet, hvor blant annet det norske kongeparet skal være gjester.

- Hadde det vært opp til William, kunne han tenkt seg et lite bryllup med kun noen få  venner. Men vi er de vi er, og med den posisjonen vi har, følger det en rolle, sier han.

Før han reiste til Norge, rakk prins Harry å arrangere utdrikningslag for broren, etter å ha lurt den britiske pressen trill rundt og sendt dem av gårde til feil sted.

Nå ser han kun fram til at den store dagen skal komme.

- Jeg ser fram til å ta på meg uniform og gå ned kirkegulvet sammen med ham, sier prinsen til BBC, ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skal ikke gå med giftering

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer