- Jeg satt alene på hotellrommet og drakk

Skandaleboken om kong Carl Gustaf gjorde den svenske artisten til rusmisbruker.

FIKK  PROBLEMER: Camilla Henemark fikk alkoholproblemer etter at hun sto fram som en hemmelig venninne av svenskenes kong Carl Gustaf i 2010. Foto: Stella Pictures
FIKK PROBLEMER: Camilla Henemark fikk alkoholproblemer etter at hun sto fram som en hemmelig venninne av svenskenes kong Carl Gustaf i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske artisten Camilla Henemark - tidligere kjent fra popgruppen “Army of lovers» - fikk hele Sveriges oppmerksomhet i 2010, da hun i boken «Carl Gustaf XVI - den motvillige monarken»,  hevdet hun hadde vært kong Carl Gustafs «lekekamerat» i flere hemmelige fester på 90-tallet.

Nå hevder Henemark at tiden etter at skandaleboken ble gitt ut, ble så tøff at hennes alkoholforbruk kom ut av kontroll.

47-åringen har tidligere hatt alkoholproblemer og i programmet «Berg flytter inn» på svensk TV4, hevder hun at de kom tilbake for fullt etter at hun fikk rampelyset på seg.

- Det ble så ille at jeg satt alene på hotellrommet og drakk. Jeg begynte å drikke på feil måte for å fordøye alt, sier hun i programmet, ifølge Expressen.

I TV-programmet skal Henemark også ha fortalt at hun angrer bittert på de hemmelige møtene med svenskekongen.

Ifølge boken «Carl Gustaf XVI - den motvillige monarken» skal Henemark og svenskekongen  ha møttes for første gang under en privat middag på Fridhemsplan i Stockholm.

Senere skal 46-åringen ha blitt invitert på en middag i forbindelse med en privatfest på Östermalm. Etter dette møtet skal Carl Gustaf angivelig ha innledet et forhold til artisten.

Idag angrer Henemark på at hun sa ja til å treffe monarken i skjul.

- Hadde jeg kunnet teleportere tilbake, hadde jeg kvelt ham, sier hun til TV4 ifølge Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg og Kongen var lekekamerater

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer