OPPGITT: Prinsessen innrømmer at hun er oppgitt over alle ryktene om henne og Ari.  Foto: SCANPIX
OPPGITT: Prinsessen innrømmer at hun er oppgitt over alle ryktene om henne og Ari. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg må holde pressen på avstand

Prinsesse Märtha Louise er oppgitt over alle ryktene om henne og familien.

SEHER.NO: Det har til tider stormet noe voldsomt rundt prinsesse Märtha Louise (37) de siste årene, både når det gjelder ekteskapet, de omdiskuterte likestillingsuttalelsene, men aller mest om engleskolen Astarte Education.

Mandag viser TV 2 dokumentaren "Eventyrprinsessen", der TV 2-reporter Monica Øien har fulgt prinsessen de siste to årene.

Og i intervju med reporteren innrømmer Märtha at det til tider har vært svært tøft å være så mye i pressens søkelys, skriver Dagbladet.

- Nå har jeg vært i søkelyset siden jeg var bitte liten og jeg har etter hvert lært at det går over. Det er noe jeg må leve med, i hvert fall når jeg velger å gå de veiene jeg gjør. Og jeg skjønner jo at jeg også må ta kritikken, selvfølgelig, sier Märtha.

På grunn av de stadige oppslagene om henne, velger prinsessen å skjerme seg og familien så godt hun kan fra pressen.

- Hvis jeg hele tiden tar ting over meg, da kan jeg ikke være i landet. Da må jeg flytte til et annet land. Jeg må holde pressen på avstand ellers kan jeg ikke leve i dette landet, sier hun åpenhjertig.

Og Märtha innrømmer at hun blir spesielt oppgitt over alle ryktene om hennes ekteskap.

- Hvis pressen kke ser Ari på noen dager er det krise i forholdet. Hvis Ari har vært hjemme med barna og ikke viser seg offentlig sammen med meg, da er det krise i familien, sier hun.

Men det er ikke bare engleskolen og ekteskapet som skaper overskrifter, tidligere overskrifter har blant annet referert at prinsessen har lest erotiske eventyr på julebord.

- Det blir referert at jeg har lest erotiske eventyr på julebord. Det er noe jeg aldri har gjort og aldri kommer til å gjøre, sier hun.

Dokumentaren "Eventyrprinsessen" sendes på TV 2 kl. 20.00 mandag 22. desember.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Tok med babyen på kjendisfest!