SKULLE ANGRIPE: Denne dansken mannen, kledd som en ninja med sverd, skulle angripe den svenske kronprinsessen.  Foto: SCANPIX
SKULLE ANGRIPE: Denne dansken mannen, kledd som en ninja med sverd, skulle angripe den svenske kronprinsessen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg liker henne ikke

Dansk ninja ville angripe den svenske kronprinsessen.

SEHER.NO: Mandag feiret svenske kronprinsesse Victoria sin 31-årsdag utenfor den svenske kongefamiliens sommerslott Solliden på Øland.

Men ikke alt gikk stille og rolig for seg under den konglige feiringen.

For mens Kronprinsessen, samt hennes familie og venner var samlet til den hyggelige begivenheten, ble en mann med svært sterke antipatier overfor Victoria pågrepet på torget i Borgholm, skriver Expressen.

Den danske mannen (44), som var kledd som en ninja og bar et ninjasverd på seg, skal ha spurt ulike folk om veien til Solliden.

Forrige uke skal mannen også ha kommet seg inn i redaksjonen til Ölandsbladet og kunngjort at han hadde fått nok av den svenske prinsessen.

- Dere skal ikke skrive om Victoria. Jeg liker henne ikke! skal mannen ha skreket og revet i stykker en avis med bilde av Victoria på forsiden.

Mannen ble også den gang pågrepet, men løslatt da han ikke hadde gjort noe alvorlig straffbart.

Mandag gjenkjente derimot en politmann ninja-dansken, og ringte raskt til sine kolleger, som deretter pågrep han nok en gang.

- Han er pågrepet og anholdes for forberedelse til grov mishandling og brudd på knivloven. Det mistenkes også andre lovbrudd, sier kommisær Glenn Adolfsson til Expressen, og legger til at politiet også har beslaglagt ninjasverdet mannen bar:

- han hadde det med seg på en offentlig plass, og vi fryktet at han hadde tenkt å begå lovbrudd med det.

LES OGSÅ: - Neste år er de forlovet