Barbra Streisand og prins Charles:

- Jeg kunne vært den første jødiske prinsessen

Barbra Streisand snakker endelig om den påståtte romansen.

ROMANSE: På tiden da dette bildet ble tatt, i 1994, ble det spekulert på om det var en hemmelig romanse mellom prins Charles og Barbra Streisand. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: På tiden da dette bildet ble tatt, i 1994, ble det spekulert på om det var en hemmelig romanse mellom prins Charles og Barbra Streisand. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 1974 var prins Charles (70) på besøk på settet av filmen «Funny Girl», der Barbra Streisand (77) spilte hovedrollen som Fanny Brice.

DET FØRSTE MØTET: Prins Charles møtte Barbra Streisand for første gang i 1974. Foto: NTB Scanpix
DET FØRSTE MØTET: Prins Charles møtte Barbra Streisand for første gang i 1974. Foto: NTB Scanpix Vis mer

20 år senere møttes de to igjen, da Streisand opptrådte under prinsens veldedighetsarrangement på Wembley Arena. Samme år ble det spekulert på om de to hadde hatt en flørt da Charles dro på reise til USA - to år etter at han hadde separert seg fra prinsesse Diana, og fire år før skilsmissen deres var et faktum.

I boken «Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne» fra 2016, skrevet av Christopher Andersen, ble det nemlig hevdet at duoen hadde «en hemmelig romanse på Hotel Bel-Air i Los Angeles, som ingen andre visste om», ifølge Fox News.

På dette tidspunktet var Charles allerede involvert med kvinnen han i dag er gift med, hertuginne Camilla (71). De giftet seg i 2005.

AFFÆRE: Da romanseryktene mellom Charles og sangstjernen sirkulerte, var han separert fra avdøde prinsesse Diana, som er mor til hans to barn. Han hadde også innledet et forhold til hertuginne Camilla, som ble hans kone i 2005. Her er de avbildet på bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix
AFFÆRE: Da romanseryktene mellom Charles og sangstjernen sirkulerte, var han separert fra avdøde prinsesse Diana, som er mor til hans to barn. Han hadde også innledet et forhold til hertuginne Camilla, som ble hans kone i 2005. Her er de avbildet på bryllupsdagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prinsessekommentar

Verken Streisand eller prins Charles uttalte seg om de mange ryktene om en romanse den gang, men i britiske medier ble det skrevet side opp og side ned om den påståtte romansen. Det var noe «Memory»-sangeren tok opp da hun i helgen sto på scenen under et sommershow i Hyde Park i London.

77-åringen var ikke redd for å snakke om den angivelige romansen fra scenen, og hun kastet vann på ryktemølla da hun kom med følgende kommentar om temaet:

- Hvis jeg bare hadde spilt kortene mine riktig, kunne jeg ha vært den aller første jødiske prinsessen.

Ifølge Daily Mail viste Streisand frem flere bilder av seg selv og prinsen fra deres glansdager, samt en rekke avisutklipp fra tiden da ryktene svirret. I en av avisoverskriftene sto det: «Barbra sjarmeren prinsen sin, Charles».

GOD STEMNING: Duoen så ut til å trives i hverandres selskap da de møttes under veldedighetskonserten i 1994. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Duoen så ut til å trives i hverandres selskap da de møttes under veldedighetskonserten i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge avisen var prins Charles svært begeistret for Streisand da de møttes for første gang i 1974, og ryktene skal ha det til at han hadde en plakat av henne på rommet sitt.

Meghans ring

Streisand fikk også sneket inn en kommentar om hertuginne Meghan (37) da hun sto på scenen. Under åpningssangen sang hun nemlig:

«When the sun begins to sparkle, like that ring on Meghan Markle», som på norsk kan oversettes til: «Når solen begynner å glitre, slik som ringen til Meghan Markle».

Med ovennevnte kommentar refererte antakelig Streisand til Meghans forlovelsesring, som nylig fikk en oppgradering. Ringen, som tidligere hadde tre store diamanter på midten og gull rundt, har nå fått små diamanter rundt hele fingeren.

GLITRENDE RING: Meghans forlovelsesring har fått en oppgradering. Før så den ut som dette, men nylig har hun fått små diamanter på den, som går rundt fingeren. Foto: NTB Scanpix
GLITRENDE RING: Meghans forlovelsesring har fått en oppgradering. Før så den ut som dette, men nylig har hun fått små diamanter på den, som går rundt fingeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mediene bet seg merke i hertuginnens «nye» ring for første gang da hun og prins Harry (34) viste frem sønnen Archie like etter fødselen i begynnelsen av mai.

LES OGSÅ: - Det krevde mye av meg å takke nei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer