NY SKOLEDAG: Kronprinsesse Mette-Marit blir tatt imot av rektor på sin første skoledag av sitt tredje studieår på BI i Oslo. Foto: Stella Pictures
NY SKOLEDAG: Kronprinsesse Mette-Marit blir tatt imot av rektor på sin første skoledag av sitt tredje studieår på BI i Oslo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg kjenner ingen her

Spent Mette-Marit startet nye studier på BI. Se video!

Se Mette-Marit ankomme BI for sin første skoledag nederst i saken!

SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit startet mandag morgen på sitt tredje studieår på BI i Oslo.

Dette året skal Kronprinsessen studere «teamledelse og lederteam», og Mette-Marit ser tydelig frem til å ta fatt på studiene igjen.

- Jeg synes det er spennende å få lov til å begynne på mitt tredje år her på BI. Jeg synes det er et stort privilegium å få lov til å bruken tiden min på å studere og lære noe nytt. Jeg har hatt stor glede av de to foregående årene jeg har hatt her på BI, sier Mette-Marit.

Men Kronprinsessen innrømmet samtidig at hun var litt spent før sin første skoledag. 

- Jeg er litt spent. Det er det første året jeg skal studere uten folk jeg kjenner fra før, det blir en ny opplevelse sånn sett. Men jeg gleder meg hvertfall veldig, sier Kronprinsessen.

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland berømmer Mette-Marit for studiene.

- Jeg synes det er flott at vi har en kronprinsesse som etterutdanner seg og videreutvikler seg. Det er tydelig at Mette-Marit trives med dette, og at det gir henne trygghet og viktig ballast i hennes virke som kronprinsesse, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.

Den erfarne hoffreportern synes tydelig å merke at studiene har en postiv innvirkning på Kronprinsessen når hun er ute på offesielle oppdrag.

- Man merker det godt når man møter henne. Mens hun de første årene lyttet mest til Haakon når han snakket, er det i dag stadig oftere hun som fører ordet, sier Kjell Arne til seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ble spurt om hun var gravid - forlot stedet 


Se Mette-Marits skolestart på BI her:


[obj:media:8995]