- Jeg har stolt på min mann...

Svindelsaken i Spania er pinlig for prinsesse Cristina og den spanske kongefamilien. Lørdag måtte hun svare for seg i retten.

RISIKERER FENGSEL: I 2011 ble det kjent at spanske myndigheter etterforsket Urdangarín for å ha underslått offentlige midler. Kongens svigersønn risikerer flere år i fengsel. Nå har prinsesse Cristina vært i retten. Foto: All Over Press
RISIKERER FENGSEL: I 2011 ble det kjent at spanske myndigheter etterforsket Urdangarín for å ha underslått offentlige midler. Kongens svigersønn risikerer flere år i fengsel. Nå har prinsesse Cristina vært i retten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag måtte kong Juan Carlos datter prinsesse Cristina møte i retten for å svare på spørsmål i forbindelse med rettsaken som for tiden går.

Hennes ektemann Iñaki Urdangarín er siktet for å ha underslått mange millioner offentlige euro - og saken er selvsagt svært pikant for den spanske kongefamilien.

Ifølge rapporter var det en svært fattet prinsesse som svarte på spørsmål fra dommeren i Las Palmas. Hun svarte blant annet:

- Jeg har stolt på min mann...

Rettsaken og siktelsen av ektemannen har preget nyhetsbildet i Spania i snart ett år, og er svært pinlig for kongefamilien - som fra før av ikke er spesielt populære.

Kong Juan Carlos elskerinne-fadese og elefantjakt i Botswana har noe av skylden.

I GODE OG ONDE DAGER: Inaki traff prinsesse Cristina under OL i Atlanta i 1996, og de giftet seg året etter. Paret har fire barn.  Foto: All Over Press
I GODE OG ONDE DAGER: Inaki traff prinsesse Cristina under OL i Atlanta i 1996, og de giftet seg året etter. Paret har fire barn. Foto: All Over Press Vis mer

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer