- Jeg har sterke damer rundt meg

Kronprinsesse Mette-Marit legger ikke skjul på at det er godt med støtte i sin hektiske tilværelse.

TAKKNEMLIG: Kronprinsesse Mette-Marit synes det er flott å være omringet av sterke kvinner, som moren og svigermor dronning Sonja. De er nemlig en god hjelp i kronprinsparets hektiske hverdag. Her en kronprinsessen avbildet under fyrstebryllupet i Monac Foto: Stella  Pictures
TAKKNEMLIG: Kronprinsesse Mette-Marit synes det er flott å være omringet av sterke kvinner, som moren og svigermor dronning Sonja. De er nemlig en god hjelp i kronprinsparets hektiske hverdag. Her en kronprinsessen avbildet under fyrstebryllupet i Monac Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 25. august er det ti år siden kronprins Haakon Magnus (38) fikk gifte seg med sin kronprinsesse Mette-Marit (37).

I anledning tiårsjubileet gir Det Norske Myntverket ut en spesiell minnemedalje, og kronprinsparet har selv mange fine minner fra sine første ti år som ektepar.

Kronprinsessen er blant annet takknemlig for at hun har fått en svært oppegående svigermor i dronning Sonja (74), ved siden av sin egen mor, Marit Tjessem (74).

- Ja, jeg har sterke damer rundt meg. Ikke bare tenker jeg på hva det gode forholdet betyr av trygghet for meg, men ikke minst hvordan begge er tilstede for barna våre, sier hun i et stort intervju med Allers.

Med en temmelig full timeplan og en rekke offisielle plikter, påpeker kronprinsessen at de to bestemødrene er en god hjelp for henne og kronprins Haakon.

Sammen har de barna prinsesse Ingrid Alexandra (7) og prins Sverre Magnus (5), ved siden av Marius (14), som er kronprinsessens sønn fra et tidligere forhold.

- Haakon og jeg kunne aldri ha reist som vi gjør, uten at mamma alltid stiller opp og er her som barnevakt. Svigermor er også en utrolig bestemor for våre barn. Hun er så nysgjerrig på dem.

- Jeg vet ikke om mange som er så oppdatert på hva Ingrid Alexandra, Sverre Magnus og Marius er opptatt av som henne, og hun er langt fremme på teknisk innovasjon, understreker kronprinsessen overfor Allers.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dumpet av prinsen etter to måneder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer