- Jeg har prøvd å ta det med ro

Prins Charles' guddatter Tara Palmer-Tomkinson sjokkerer.

LEVDE AV ANSIKTET: 40-åringen har hatt stor suksess både som modell og TV-programleder. Årevis med rus har satt sitt preg.  Foto: All Over Press
LEVDE AV ANSIKTET: 40-åringen har hatt stor suksess både som modell og TV-programleder. Årevis med rus har satt sitt preg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Her ankommer britiske Tara Palmer-Tomkinson (40) Attitude Magazine Awards, men det var alt annet enn gallakjolen som fanget forografenes oppmerksomhet.

40-åringen, som tok seg mye av prins William (30) og Harry (28) da Diana døde, hadde blodsprengte øyne, blekt ansikt og virket fullstendig forvirret.

En bekjent av Tara la åpenbart merke til hennes bisarre oppførsel, og fikk hastet sosietetskvinnen inn på festen – mot hennes vilje.

– Jeg har virkelig forsøkt å ta det med ro, sa hun til Daily Mail i september.

Tara har nemlig hatt store rusproblemer, og i forkant av Kate og Williams bryllup måtte hun operere nesa som var ødelagt av årevis med kokainmisbruk.

– De siste seks månedene har vært en evig kamp, innrømmet hun til avisa.

Nå spekulerer britiske medier i om hun er tilbake på kjøret.     

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tara var Robbie Williams' elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer