- Jeg har hatt et stort press på meg

Prinsesse Madeleines skandaliserte eks-kjæreste Jonas Bergström bryter for første gang tausheten.

SNAKKER UT: - Jeg er overbevist om at folk ikke lar seg påvirke av det som står i avisene. Det viktigste er å være dyktig profesjonelt, mener Jonas Bergström, som nå har suksess i arbeidslivet. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: - Jeg er overbevist om at folk ikke lar seg påvirke av det som står i avisene. Det viktigste er å være dyktig profesjonelt, mener Jonas Bergström, som nå har suksess i arbeidslivet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april i fjor avslørte Se og Hør Jonas Bergströms (32) hete natt med norske Tora Uppstrøm Berg. Kort tid etterpå brøt Bergström og prinsesse Madeleine (29) forlovelsen.

Etterpå var det tyst fra den utskjelte 32-åringen.

Nå bryter han for første gang tausheten og snakker ut om den tunge tiden etter skandalen.

Etter tumultene som oppsto etter Se og Hørs avsløringer tok Jonas seg en pause i advokatfirmaet Ving og flyttet hjem til mamma og pappa i Djursholm. Men ifølge ham selv, har den negative oppmerksomheten ikke hatt noen som helst effekt på hans karriere sett i ettertid.

- Nei, ikke i det hele tatt. Jeg er overbevist om at folk ikke lar seg påvirke av det som står i avisene. Det viktigste er å være dyktig profesjonelt, sier han til Dagens Industri.
 
Bergström hevder nemlig at han aldri har mistet fokuset i sin toppjobb som advokat.

- Jeg har hatt et stort press på meg, men er man innstilt på å konkurrere har man et press på seg hvor som helst. Så det har ikke hatt noen innvirkning på min arbeidsinnsats.

Nå ser det derimot ut til at stormen har stilnet, og at vinden begynner å blåse en annen vei for den ambisiøse advokaten. I mars i år forlot han gutterommet på Djursholm til fordel for en egen leilighet på Östermalm i Stockholm.

Tidligere i år ble han også tatt opp som advokat av Advokatsamfundet. Forrige uke kom nok en god nyhet: Advokatfirmaet Vinge har besluttet å gjøre Jonas til deleier i selskapet - noe som betyr mye økonomisk for Madeleines eks-kjæreste.

- Det betyr at jeg kan være med å utvikle Vinge til et av Sveriges ledende advokatbyråer og at jeg får være med på å bidra til å forbedre virksomheten. For meg personlig betyr det at jeg får fortsette utviklingen min under Vinges paraply, forteller en fornøyd Jonas Bergström til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jøss, har Madde tilgitt pappa?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer