<strong>VAKKER:</strong> Slik så det ut da bruden Kate Middleton ankom Westminster Abbey i London fredag formiddag. Litt senere var hun en gift kvinne. Foto: All Over Press
VAKKER: Slik så det ut da bruden Kate Middleton ankom Westminster Abbey i London fredag formiddag. Litt senere var hun en gift kvinne. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har grått masse allerede

Kjendis- og Mote-Norge legger seg fullstendig langflate etter fredagens bryllup.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Millioner av TV-seere over hele verden fulgte med da Kate Middleton (29) fikk sin prins William (28) i Westminster Abbey i London fredag. Rundt om i Norge satt store deler av Kjendis- og Mote-Norge benket foran TV-apparatene, og samtlige av dem Seher.no har vært i kontakt med er overbegeistret over synet som møtte dem.

Redaktør i bladet Ditt bryllup, Mona Grudt, har bare fine ord å si om Kates vakre brudekjole - en kreasjon av Sarah Burton for Alexander McQueen.
 
- Kjolen er romantisk, men den reflekterer den stilen som Kate etter hvert har etablert. Hun har funnet sin stil. Den er litt stram, og med langt slør er kjolen rett og slett oppskriften på romantisk. Kragen og v-halsen gjør den både feminin og høytidelig samtidig, sier Grudt til Seher.no.
 
Grudt får støtte av den norske moteskaperen Fam Irvoll.

- Brudekjolen var kjempefin og moderne. Jeg synes også at det var veldig fint at hun har brukt Alexander McQueen, dette er jo en hyllest til ham. Kjolen var mye finere enn jeg trodde. Jeg trodde den skulle være kjedelig, at den skulle bli alt for klassisk. Klassisk, det er den jo, men den har også «edge». Den er litt «crazy» til å være henne, mener Fam Irvoll.

Prins William og Kate, eller hertugen og hertuginnen av Cambridge som er parets nye titler, ga i formiddag altså sitt «ja» - med to milliarder mennesker som tilskuere.

I 2001 giftet vår egen kronprins Haakon seg med sin Mette-Marit i Oslo domkirke. Den gang var det Ove Harder Finseth som designet brudekjolen. Finseth er - i likhet med Mona Grudt og Fam Irvoll - i ekstase over hvordan Kate Middleton tok seg ut under fredagens vielse.

- Brudekjolen var enkel og fin. Hun var vakker, nydelig var hun. Den er veldig forskjellig fra den kjolen jeg designet til Mette-Marit, men begge er enkle, stilrene og med flotte linjer. Kjolen kledde henne, mener Finseth, som ikke er i tvil om at det ligger mye jobb bak  det vakre antrekket.

- Det er et fantastisk håndverk. En vakker og verdig kjole.

Seher.no har også vært i kontakt med TV 2-programleder Katarina Flatland fredag formiddag. Flatland, som forholdsvis nylig ble singel etter bruddet med fotballstjernen Vadim Demidov, har vært opptatt med opptak i hele dag, men avslører likevel at hun har tatt seg tid til å følge litt med på TV innimellom.

- Jeg kan bekrefte at jeg har sett litt på bryllupet og at jeg synes det var helt fantastisk. Jeg har grått masse allerede, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Utringningen er kanskje det eneste som er litt ubritisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer