Durek Verrett:

- Jeg har brakt skam over henne

Märtha Louises kjæreste innrømmer at han har gjort ting som har satt både prinsessen og kongefamilien i forlegenhet.

INNRØMMER FEIL: Durek Verrett (45) forklarer at han får rettleding av prinsesse Märtha Louise. Her under workshop i København. Foto: NTB scanpix
INNRØMMER FEIL: Durek Verrett (45) forklarer at han får rettleding av prinsesse Märtha Louise. Her under workshop i København. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I podkasten «The Life Stylist» åpner den selverklærte sjamanen Durek Verrett (45) om forholdet til prinsesse Märtha Louise og livet under offentlighetens lupe.

Blant annet forteller han at han og kjæresten stadig er omringet av paparazzier hvorhen de går. Verrett forklarer at oppmerksomheten rundt kunngjøringen av forholdet deres tok ham på senga.

- For å være ærlig, da vi kunngjorde forholdet vårt globalt, gikk jeg inn i sjokk. Jeg gråt til kjæresten min, lå i senga og skalv. Uansett hvor jeg gikk ut av døra var det et kamera i ansiktet mitt, forklarer han til podkastvert Luke Storey.

- Jeg har gjort noen alvorlige feil

Verrett hevder fotografene ligger på lur under busker, biler og trær for å få knipset et bilde av ham og prinsessen, og at det er Märtha Louise som har lært ham å spotte dem, blant annet under 17. maifeiringen på Slottet.

- AVTRYKK I VAGINA: Durek Verrett, også kjent som prinsesse Märtha Louises kjæreste og selvutnevnt sjaman, uttalte seg om kvinners vagina og sexpartnere til det irske nettstedet Xposé. Det likte ikke kjendislegen Wasim Zahid. Video: Wasim Zahid. Klipp: Marie Røssland Vis mer

Han forteller også at han blir opplært på norsk kultur, og hva han bør si og ikke.

- Det er som et krasjkurs. Jeg gjør mye feil, jeg skal være ærlig om det. Jeg har gjort noen alvorlige feil, jeg har brakt skam over henne, kongefamilien og barna hennes, og jeg må ta ansvar for de tingene jeg har gjort. Jeg er ikke perfekt, og jeg hevder heller ikke at jeg er det, sier han, og forteller at han lærer om den norske kulturen.

Blokkerer folk i sosiale medier

Videre snakker Verrett om alt hatet han har fått, og rasismen han opplever. Det ønsker verken han eller prinsessen å akseptere, sier han.

- Det er en balanse. Jeg har blokkert folk, kjæresten min har blokkert folk. Hvorfor forsvare deg overfor folk som ikke forstår hvem du er, spør han.

Prinsessens manager, Carina Scheele Carlsen, har ingen kommentar til saken.

JOBB: Durek Verrett, også kjent som sjaman Durek, annonserte på sin Instagram-konto at han vil starte i en ny TV-jobb. Bilder fra CBS. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Verrett har vært i hardt vær helt siden han og Märtha Louise offentliggjorde sitt forhold i mai i fjor. Blant annet ble den norske oversettelsen av boka hans, «Spirit Hacking», stoppet av forlaget etter kritikk.

45-åringen har også gått hardt ut mot norsk presse, noe han siden har beklaget. Denne uka har tv-programmet «The Doctors TV» fått refs av norske leger etter at Verrett gikk ut med at han blir fast ekspert i programmet.

LES OGSÅ: - Jeg fikk ikke sagt farvel engang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer