STOLT BESTEFAR: Prins Charles gleder seg til å bli bestefar igjen. Her i lystig lag med svigerdatteren Kate og eldstesønnen William i fjor.  Foto: Stella Pictures
STOLT BESTEFAR: Prins Charles gleder seg til å bli bestefar igjen. Her i lystig lag med svigerdatteren Kate og eldstesønnen William i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg håper det blir en jente!

Bestefar Charles krysser også fingrene for at Kate og William får en datter nå.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken kom den gledelige nyheten om at hertuginne Kate (32) og ektemannen prins William (32) venter barn nummer to.

Akkurat som ved forrige svangerskap ble graviditeten annonsert lenge før uke 12, siden Kate lider av den sjeldne og svært hemmende svangerskapssykdommen hyperemesis gravidarum - ekstrem morgenkvalme.

GRATULERTE: Den amerikanske skuespilleren Corey Johnson. Foto: All Over Press
GRATULERTE: Den amerikanske skuespilleren Corey Johnson. Foto: All Over Press Vis mer

De øvrige medlemmene i den britiske kongefamilien er selvfølgelig fra seg av lykke over at prins William og hertuginne Kate allerede nå skal blir foreldre igjen, og bestefar prins Charles (65) fortalte til den amerikanske skuespilleren Corey Johnson (53) at han gleder seg til den lille er født.

- Jeg er jo bestefar fra før, men ja, det blir fantastisk å få et barnebarn til. Jeg håper det blir en jente denne gangen!

Corey Johnson som bor i England og som var tilstede for å hylle prinsen under et veldedighetsarrangement i Sør-London tirsdag ettermiddag, forteller til Hello Magazine at prinsen lo da han påpekte at det kanskje var litt partisk sagt.

Det var kongehuset selv som bekreftet at hertuginnen venter barn nummer to via Twitter:

Også dronning Elizabeth (88) uttrykte glede over den rojale babynyheten via nettstedet:

Britenes favorittprins og babyens onkel Harry (29) gleder seg til det nye familiemedlemmet kommer, og til The Telegraph fortalte han mandag at også han håper på en liten niese:

- Det er fantastisk! Jeg gleder meg til å se broren min «lide» mer, og dersom det blir en jente kommer han nok til å lide enda mer - og det har jeg lyst til å se hvordan han takler.

STOR GLEDE: Hele den britiske kongefamilien er i lykkerus etter at babynyheten ble kjent. Spesielt prins Harry gleder seg til å bli onkel igjen, og også han håper at den lille blir en jente. Her fra dronning-jubileet i juni 2012. Foto: Stella Pictures
STOR GLEDE: Hele den britiske kongefamilien er i lykkerus etter at babynyheten ble kjent. Spesielt prins Harry gleder seg til å bli onkel igjen, og også han håper at den lille blir en jente. Her fra dronning-jubileet i juni 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han sendte også sine lykkeønskninger til sin kjære svigersøster - som han har knyttet nære bånd med.

- Jeg håper virkelig at hun blir bedre snart, slik at hun og William sammen kan nyte prosessen igjen. Sist jeg møtte henne var hun i ok form. Det er en forferdelig ting å gå gjennom, men forhåpentligvis er hun på bedringens vei snart, fortalte han i videointervjuet med The Telegraph.

Kate og William arrangerer Harrys 30-årsdag til uka, men det er ikke sikkert at hertuginnen er i form nok til at hun kan dukke opp på festen.

Den lille babyen er ventet å komme i månedsskiftet april/mai, og blir nummer fire i arverekken til den britiske tronen, etter sin bestefar Charles, sin far prins William og storebror George (1).

Prins Harry blir nå nummer fem i arverekka til den britiske tronen.

LES OGSÅ: - William og Kate klarte ikke holde fingrene fra hverandre