ÅPEN OM ENGLETRO: Märtha Louise legger ikke skjul på sin kjærlighet til engler, og i 2009 ga hun ut boken «Møt din skytsengel - en innføring i å møte din unike kraft». Foto: SCANPIX
ÅPEN OM ENGLETRO: Märtha Louise legger ikke skjul på sin kjærlighet til engler, og i 2009 ga hun ut boken «Møt din skytsengel - en innføring i å møte din unike kraft». Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg hadde sikkert blitt brent

Prinsessen snakker om engledebatten i åpenhjertig intervju.

Publisert
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise (40) og Elisabeth Nordengs, tidligere Samnøy, engleskole har gjentatte ganger mottatt offentlig kritikk i medier og blant privatpersoner.

Folk har vært redde for hvordan uttalelsene hennes har kunnet påvirke det norske kongehuset og monarkiet, og prinsessen har flere ganger måtte forsvare seg selv og sin tro for befolkningen.

I et åpenhjertig intervju med Aftenshowet på den danske tv-kanalen DR1 fortalte hun i kveld hvordan hun har opplevd situasjonen.

- Jeg er glad for at jeg ikke levde for 100 år siden, for da hadde jeg sikkert blitt brent, sa hun.

Videre fortalte hun at hun ikke angrer på at hun må forsvare seg selv og kontakten hun har med englene. Hun mener at så lenge man ikke pådytter folk noe eller skader folk, så kan man godt forsvare valget. Også selv om samfunnet kanskje ikke er klar for det ennå.

Prinsesse Märtha Louise fortalte også om sitt aller første møte med sin skytsengel for 14 år siden, da hun var 26 år gammel.
 
- Det var en duft av roser. Jeg leste boken "Ask Your Angels", og så ble jeg fylt med kjærlighet og en duft av roser. Og den har fulgt meg siden.

I dag betyr englene følgende for henne:

- De er mine lysvesner. Det er en følelse av en stor tilstedeværelse og kjærlighet inne i meg.

I 2002 frasa prinsessen seg tittelen "Deres Kongelig Høyhet" og sin apanasje.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Engleskolens nettside spammet av sinte lesere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer