- Jeg hadde sex i Buckingham Palace

Skandaleombruste Russell Brands uttalelser sjokkerer britene.

STYGGE RYKTER: Dronning Elizabeth er neppe glad for uttalelsene til komiker Russel Brand. Foto: All Over Press
STYGGE RYKTER: Dronning Elizabeth er neppe glad for uttalelsene til komiker Russel Brand. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Komikeren Russell Brand (37) - kjent fra filmer som «Dumpet av Sarah Marshall» og «Get him to the Greek» sjokkerer britene med sine siste uttalelser, hvor han insinuerer at han har hatt sex med dronning Elizabeth.

Uttalelsene falt i et radioprogram, hvor han var gjest hos den kjente komikeren og «America's Got Talent»-programlederen Howard Stern.

Midt i intervjuet spøkte Brand med at han akkurat hadde vært på Buckingham Palace og at han hadde hatt et tradisjonelt engelsk samleie - etterfulgt av en kopp te og en scones. Han fortalte også at en corgi så på det hele...


- Jeg vil ikke si hvem som var der, men det var en krone på puta og en klovn i korridoren, sa han ifølge Daily Mail.

Dronning Elizabeth er kjent for sine corgi-hunder, og uttalelsene har falt mange briter tungt for brystet.

Satte teen i vrangstrupen

Selv om man til en viss grad kan spøke med kongefamiliens medlemmer satte mange briter teen i vrangstrupen da de fikk høre om de frekke uttalesene fra komikeren.

Russell Brand har tidligere stått fram som nymfoman og sexavhengig, og har flere ganger vært på innlagt til behandling på avvenningsklinikker for rusmisbruk

. Russel er imdilertid mest kjent for ekteskapet med popstjernen Kate Perry. Men i radioprogrammet nektet han å snakke om ekskona.

Skrøt av sex med kjendis-barnebarn

Det er imidlertid ikke første gang Russell Brand er i hardt vær etter uttalelser på radio.

For noen år tilbake tulleringte han "Hotell i særklasse"-stjernen Andrew Sachs. Sachs spilte "Manuel" i den populære tv-serien.

Russell , som jobbet for BBC, la igjen ufine beskjeder på telefonsvareren hans, hvor han bannet og hevdet at han hadde hatt sex med Sachs' barnebarn Georgina. Spøken kostet ham siden jobben.

Se og Hør meldte nylig at Russel og Hollywoodstjernen Demi More har funnet tonen på yogakurs i LA, siden begge har stor forkjærlighet for yoga. Det nye bekjentskapet var imidlertid ikke tema i intervjuet.
LES OGSÅ : Dronningen blir prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer