- Jeg gleder meg mest til lekser

Prinsesse Isabellas første skoledag.

SKOLEJENTE: Prinsesse Isabella begynte tirsdag på Tranegårdskolen i Hellerup. Foto: All Over Press
SKOLEJENTE: Prinsesse Isabella begynte tirsdag på Tranegårdskolen i Hellerup. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag var en stor dag for kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys datter, Isabella. Det var duket for hennes første skoledag på Tranegårdskolen i Hellerup - og før hun forlot hjemmet på Amalienborg Slott møtte den spente 6-åringen pressen.

Sommerlig kledd i shorts og blomstrete bluse og med ny rosa sekk på ryggen, svarte hun på hvilke forventninger hun har til livet som skolejente. Og de stolte foreldrene smilte stort da Isabella fortalte den oppmøtte pressen hva hun så mest frem til:

- Jeg gleder meg mest til lekser.

Kronprinsesse Mary kunne bekrefte at datteren, som er nummer to i søskenflokken på fire, absolutt var beredt til å begynne på skolen.

- Hun er meget skoleklar, sa den synlig stolte mammaen.

Isabella er kjent for å være familiens sjarmroll, og levde absolutt opp til sitt rykte også denne gangen. Selv om hun boblet over av spenning, svarte hun likevel kvikt og morsomt på journalistenes spørsmål. Da seansen var over takket hun veslevoksent for seg!

Selv om prinsessen går en ny hverdag i møte, er hun likevel ikke helt ukjent med livet på Tranegårdskolen. Storebror Christian har allerede gått to år på skolen, og skaper nok litt ekstra trygghet for lillesøster. Isabella fortalte imidlertid at han ikke under noen omstendigheter skulle få hjelpe henne med leksene!

LES OGSÅ: Venninnetreff i Kuala Lumpur


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer