- Jeg gir mine svigerdøtre toppkarakter

Men dronning Margrethe avslører at de to er veldig forskjellige.

FLOTTE: Kronprinsesse Mary og gravide prinsesse Marie (t.v.) er i følge dronning Margrethe dyktige mødre, koner og i sine kongeligeroller.  Foto: Stella Pictures
FLOTTE: Kronprinsesse Mary og gravide prinsesse Marie (t.v.) er i følge dronning Margrethe dyktige mødre, koner og i sine kongeligeroller. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I anledning dronning Margrethe (71) sine 40 år som monark på den danske tronen, har kongeligheter fra nært og fjernt tatt del i festelighetene som nylig ble arrangert i København.

Dronningen forteller i et intervju med det danske magasinet Billed Bladet om hennes forhold til og tanker om de to vakre svigerdøtrene kronprinsesse Mary (39) og prinsesse Marie (35).

- Mine svigerdøtre er en veldig god støtte for deres menn. De går virkelig opp i sine oppgaver og er både oppmerksomme koner og særdeles dyktige i sine roller. Supermødre er de også, sier hun til magasinet.

Selv om svigerdøtrene likner hverandre utseendemessig, forteller dronningen at de to likevel er forskjellige.

- Man kan godt beskrive dem som like siden de er slanke, mørkhårede og veldig skjønne, men de har også forskjellige personligheter. Det skotske hos kronprinsessen er meget sterkt, og hun har en meget god styrke. Marie, som har fransk bakgrunn, har bidratt med sin flotte og søte personlighet, forteller hun videre.

Selv om dronningen har gitt sine svigerdøtre noen gode råd på veien, har hun passet på å ikke virke formanende.

- Jeg vil nødig gå rundt og være en omvandrende pekefinger, men vi har snakket om ting, og de har spurt: «Svigermor, synes du at det er en god idé?». Sånne ting. De er heldigvis veldig flinke til å spørre, dersom det er noe de er i tvil om, sier dronning Margrethe.
 
Og i følge jubilanten kunne hun ikke bedt om noen bedre svigerdøtre:

- Man skal jo egentlig ikke gi familiemedlemmene sine karakterer, men det er vanskelig å ikke innrømme at jeg ville gitt toppkarakter til begge to, avslører hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Khloe Karashian trenger hjelp med å bli gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer