- Jeg gir faen i hva folk måtte mene om meg

Men Ari bekymrer seg for at døtrene skal finne en som ham.

GIR FAEN: I intervju med Dagbladet Magasinet forteller Ari Behn at han "gir faen" i hva folk mener om ham.  Foto: Stella Pictures
GIR FAEN: I intervju med Dagbladet Magasinet forteller Ari Behn at han "gir faen" i hva folk mener om ham. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:   Forfatterstjerne og prinsessegemal Ari Behn (38) har vært en av landets mest profilerte personligheter siden han giftet seg med prinsesse Märtha Louise i 2002.

Og 38-åringen har flere ganger prydet forsiden på aviser og ukeblader med sine frittalende utsagn.

I fjor vakte han oppmerksomhet da han i intervju med gratismagasinet Massiv fortalte at han i perioder er deprimert, gjerne tok dagens første drink rundt klokken halv to, og at han regnet med at det bare var snakk om et tidsspørsmål før han ble kastet ut hjemmefra.

I et ferskt intervju med Dagbladet Magasinet hevder imidlertid Behn at han ikke angrer på noe av det han sa i det oppsiktsvekkende intervjuet, og at han slett ikke bryr seg om hva folk måtte mene om ham.

- Jeg gir fullstendig faen i hva folk måtte mene om meg. Men samtidig er det viktig for meg å få anerkjennelse fra noen få. Det verste som kan skje er at mine motiver blir mistenkeliggjort, sier han til Magasinet, og innrømmer samtidig at dette er noe som hender hele tiden:

- Ja, hele veien. Men samtidig er jeg merkelig nok også takknemlig for motstanden, sier han.

Siden april har Behn og fotografkompis Per Heimly, som han ble venn med igjen i vår, samt et tv-team reist jorden rundt og møtt likesinnede i forbindelse med den nye NRK-serien "Ari og Per", som har premiere i februar.

Og på spørsmål fra Magasinet om hvordan han ville reagert dersom en av døtrene hans skulle funnet seg en type som ham selv, trekker han litt på svaret.

- Ja, jeg innrømmer det. Jeg håper inderlig at jeg klarer å gi dem tryggheten til å ta de valgene som føles riktige for dem. At de klarer å navigere gjennom det minefeltet uten for store skader. De har en klok mor, og det hjelper, sier han.

Men før den tid er det julefeiring som står på menyen, og i forrige uke kunne prinsessegemalen fortelle Seher.no at han ser frem til en rolig stund med Märtha og døtrene.

- Det blir en utrolig idyllisk og fin feiring i år. En skikkelig god familiejul, og det gleder jeg meg til, sa Behn til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Slik feirer kjendisene sin jul