- Jeg går med voksenbleie

Amerikanske Leslie overnatter ute og ofrer doturer for å få et glimt av brudeparet fredag.

ELSKER WILLIAM OG KATE: - Kate er bare helt skjønn, sier Leslie til Seher.no. Hun har reist fra USA for å få med seg det kongelige bryllupet. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
ELSKER WILLIAM OG KATE: - Kate er bare helt skjønn, sier Leslie til Seher.no. Hun har reist fra USA for å få med seg det kongelige bryllupet. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra kongecampen nederst i saken! 


SEHER.NO, LONDON: Med kun én dag igjen til bryllupet mellom prins William (28) og Kate Middleton (29) i London, er hovedstadens gater fulle av elleville fans.

Vielsen finner sted i Westminster Abbey fredag formiddag, og flere hundre skuelystne har for lengst tatt med seg soveposer eller slått opp telt utenfor for å få gode plasser foran kirken fredag.

Torsdag møtte Seher.no en rekke fans som hadde tatt med soveposen til kongecampen.

- Jeg kjøpte flybilletter med én gang bryllupsdatoen ble kjent. Dette måtte jeg bare få med meg, forteller Leslie (45) fra Washiongton i USA til Seher.no.


Hun har bare tepper og plastikk som hun skal bruke som underlag natt til fredag, men amerikaneren klager ikke av den grunn. Hun er mer bekymret dersom hun får behov for dobesøk i løpet av natten.

- Jeg har hørt at pubene har åpent til elleve, men dersom jeg må på toalettet i løpet av natten, har tatt på meg en såkalt voksenbleie dersom nøden skulle bli størst.

Rebecca  (22) og Tarryn (22) har kommet helt fra Perth i Australia for å få med seg det kongelige bryllupet, og også de har funnet fram soveposen for å overnatte utenfor Westminster Abbey natt til fredag.

- Vi er ikke kongegale, men vi ville ha en ferie, og da vi bestemte oss for en halvannen uke siden, tenkte vi at hva var vel bedre enn å dra til London for å få med seg det store bryllupet?

- Vi har ikke med oss telt, men vi har rukket å bli kjent med de rundt her, vi har blitt en stor familie, så vi skal få låne litt utsyr så vi får overnattet, forteller jentene til Seher.no.[obj:media:9600]


 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer