Hertuginne Kate:

- Jeg følte meg veldig slem

Hertuginnen innrømmer at hun holdt hjemmeskolen gående for barna sine under påskeferien.

FØLTE SEG SLEM: Hertuginne Kate innrømmer i et intervju med BBC at hun ikke lot barna sine få fri fra hjemmeskole i påskeferien. Foto: NTB Scanpix
FØLTE SEG SLEM: Hertuginne Kate innrømmer i et intervju med BBC at hun ikke lot barna sine få fri fra hjemmeskole i påskeferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Coronaviruset preger fortsatt hverdagen til mennesker verden over, blant dem, de kongelige. Å være innelåst i hjemmene sine sammen med familien, er det flere som har uttalt at ikke bare er en dans på roser. Like før helgen fortalte prins Harry (35) at det ikke er «bare bare» å være innelåst med kona, hertuginne Meghan (38), og sønnen Archie (11 md..).

Det fortalte han under en videokonferanse med foreldre og pleiere fra Storbritannia, som alle jobber med dødssyke barn.

- Å ha et barn på elleve måneder er mer enn nok, var noe av det han uttalte.

Kort tid etter prins Harrys videokonferanse gjorde hertuginne Kate (38) og prins William (37) et videointervju med BBC om mental helse under coronaviruset.

Hadde hjemmeskole under ferien

Under intervjuet fikk de spørsmål om hvordan det går med hjemmeskole hos dem i disse corona-tider sammen med barna, prins George (6), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1).

- Det har vært opp og ned, innrømmer hertuginnen, og samtidig legger til at hun kan se for seg at det gjelder flere familier.

- George er mye eldre enn Louis, men de er klar over at ting er annerledes på grunn av Covid-19. Og jeg blir alltid overrasket, og selv om du ikke vil skremme dem og gjøre det for overveldende, synes jeg det er på sin plass å anerkjenne pandemien på enkle og aldersmessige måter, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer