- Jeg følte meg truet av Ari

Ari Behn ringte og skjelte ut en blogger som kritiserte han og Märtha.

Foto: Stella Pictures
Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ari Behn (38) er kjent for sine offentlige diskusjoner og er ikke redd for å ringe opp personer som kritiserer han og familien hans. Denne gangen var det blogger og statsviter Erik Lundesgaard (30) som fikk gjennomgå. Han hadde nemlig kritisert Ari og Märtha Louises alternative metoder i VG samme dag.

- Han ville skjelle meg ut fordi jeg hadde kritisert ham og Märtha. Jeg oppfattet samtalen som et forsøk på å manipulere meg, og det føltes som at han ville true meg til taushet, sier Erik Lundesgaard til Dagbladet.

Videre forteller bloggeren at telefonsamtalen varte rundt seks minutter, før han la på.

- Er Ari Behn uenig i det jeg skriver, får han sende inn et debattinnlegg i avisa, i stedet for å fremstå som patetisk over telefonen. Hans argumentasjon fremsto rett og slett som mindre intelligent, forteller han.

30-åringen hadde ikke forventet å få telefon fra Ari Behn.

- Det er et alvorlig overtramp og en frekk hersketeknikk fra en mann som lever godt av ytringsfriheten og er et medlem av kongefamilien . Han må tåle at folk er uenige med ham.

Ari Behn på sin side forteller at han kan ringe akkurat hvem han vil.

- Jeg forbeholder meg retten til å kunne ringe opp enhver lettvekter som Erik Lundesgaard. Jeg mener en telefonsamtale holder i massevis når det gjelder å kommentere den type drittslenging og lettvintheter som Lundesgaard bedriver, sier Ari.

Ari sier videre at Lundesgaard overdriver når han snakker om herseteknikk etter en kort telefonsamtale.

Tidligere har Ari fortalt at han ringte til en skribent som kritiserte han i Dagbladet og latet som han var i et radiointervju.

- Hei, det er Ari Behn, nå skal vi snakke sammen - og du er på lufta. Han ble relativt satt ut, kan du si - og la på etter et minutt. Den slags er terapi for meg, fortalte Ari den gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her tar Ari kontakt med sin døde bestefar!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer