- Jeg føler meg selvsikker når Sofia er ved min side

Prins Carl Philip skryter av sin tilkommende kone.

SNART MANN OG KONE: Det er ingen tvil om at Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist er stormende forelsket. Her hunder Swedish Open i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
SNART MANN OG KONE: Det er ingen tvil om at Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist er stormende forelsket. Her hunder Swedish Open i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 13. juni står drømmebryllupet mellom prins Carl Philip (36) og hans forlovede Sofia Hellqvist (30) i Stockholm.

I et program som sendes på svensk TV4 kort tid før selve bryllupet, åpner det forelskede paret opp om forholdet og hva de to betyr for hverandre, skriver HelloMagazine.

- Jeg føler meg selvsikker, stabil og balansert når Sofia er ved min side, og slik har jeg følt det helt fra begynnelsen av, sier prinsen i intervjuet.

Da det ble kjent at svenskeprinsen datet en tidligere nakenmoell og «Paradise Hotel»-deltaker var det flere som slutten på monarkiet hos våre naboer i øst - men den gang ei.

VAR SKEPTISK: Prinsesse Madeleine skal i sin tid ha hatt store problemer med at broren datet en tidligere nakenmodell og reality-deltaker. Men nå har de to lagt feiden bak seg - og svigerinnene er i dag gode venninner. Her fra kong Carl Gustafs fødselsdag i slutten av april. Foto: NTB Scanpix
VAR SKEPTISK: Prinsesse Madeleine skal i sin tid ha hatt store problemer med at broren datet en tidligere nakenmodell og reality-deltaker. Men nå har de to lagt feiden bak seg - og svigerinnene er i dag gode venninner. Her fra kong Carl Gustafs fødselsdag i slutten av april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er min beste venn

Sofia Hellqvist har bevist at hun har lagt fortiden bak seg, og er tatt inn i varmen hos det svenske folk, og ikke minst hos den svenske kongefamilien. Hun forteller i intervjuet at hennes kommende ektemann har mye av æren for at hun nå føler seg trygg i sin rolle:

- Han er min beste venn. Han er den personen jeg snakker aller mest med. Han er smart, og han får meg til å føle meg trygg.

17. mai ble det arrangert «lysning» for paret i Stockholm - en kunngjøring overfor presten og menigheten om at man skal gifte seg, og historisk er det på dette tidspunktet forsamlingen kan komme med innvendinger om ekteskapet.

BARNETEKKET: Sofia Hellqvist lekte med prinsesse Leonore under bestefar kong Carl Gustafs fødselsdag i april. Mon tro om Sofia selv blir mor en gang i løpet av de nærmeste årene? Foto: NTB Scanpix
BARNETEKKET: Sofia Hellqvist lekte med prinsesse Leonore under bestefar kong Carl Gustafs fødselsdag i april. Mon tro om Sofia selv blir mor en gang i løpet av de nærmeste årene? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blir prinsesse Sofia av Sverige

Under seremonien ble det også kjent at Sofia får prinsesse-tittel når hun gifter seg med prinsen i juni. Sofias tittel blir i sin helhet: Hennes Kongelige Høyhet, Prinsesse Sofia, hertuginne av Värmland.

Ingen innvendinger ble gjort 17. mai, og det lykkelige paret kan dermed se fram mot drømmebryllupet 13. juni.

Programmet sendes 1. juni og 8. juni på svensk TV4.

LES OGSÅ: Avslørte Sofia og Carl Philips gjesteliste

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer