NATURLIG MIDTPUNKT: Den australske skjønnheten er blitt godt tatt imot av det danske folk etter at hun giftet seg med kronprins Frederik i i 2004. Her her kronprinsesse Maryog kronprins Frederik på vei inn i operahuset i København for å feire 150-årsjubileet til The Danish Yacht Club i midten av mai. Foto: NTB Scanpix
NATURLIG MIDTPUNKT: Den australske skjønnheten er blitt godt tatt imot av det danske folk etter at hun giftet seg med kronprins Frederik i i 2004. Her her kronprinsesse Maryog kronprins Frederik på vei inn i operahuset i København for å feire 150-årsjubileet til The Danish Yacht Club i midten av mai. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg finner det alltid vanskelig å omtale meg selv som rollemodell

Sjekk hvem som pryder forsiden av australske Vogue!

SEOGHØR.NO: I midten av juli kommer det australske motemagasinet Vogue ut med et helt spesielt nummer. De har nemlig hanket inn det danske kronprinsparet - kronprinsesse Mary (44) og kronprins Frederik (48) - til å pryde forsiden, og har også viet hele nummeret til Danmark som foregangsland for bæredyktig mote og likestilling blant kjønnene.

Det er også et stort intervju med kronprinsparet i Vogue, og flere unike bilder av hele kronprinsfamilien i en setting vi aldri før har sett dem. Det er den peruanske motefotografen Mario Testino (61) som har knipset bildene - som er tatt hjemme hos kronprinsfamilien på Amalienborg slott.

Også vårt eget kronprinspar er tidligere blitt fotografert av den verdensberømte fotografen - som også skal være en av verdens dyreste fotografer.

Det er ikke så rart at det nettopp er australske Vogue som har rettet oppmerksomheten mot «lille» Danmark på andre siden av jordkloden, og den danske kronprinsfamilien. Mary ble nemlig født på Tasmania, en delstatsøy i nettopp Australia. 

Saken fortsetter under bildet

PÅ FRONT: Kronprinsesse Mary og ektemannen, kronprins Frederik, pryder forsiden av australske Vogue denne sommeren. Magasinet er i salg fra 11. juli. Bildene er tatt i København, og er knipset av kjendisfotograf Mario Testino. Foto: Faksimile // Vogue Australia
PÅ FRONT: Kronprinsesse Mary og ektemannen, kronprins Frederik, pryder forsiden av australske Vogue denne sommeren. Magasinet er i salg fra 11. juli. Bildene er tatt i København, og er knipset av kjendisfotograf Mario Testino. Foto: Faksimile // Vogue Australia Vis mer

Delte hyggelig og avslappet familiebilde på Facebook

I Vogue-intervjuet åpner kronprinsesse Mary blant annet opp om sin egen rolle i det danske kongehus og blant det danske folk - og innrømmer at det noen ganger kan være vanskelig å ta innover seg at hun har en offentlig rolle, som mange ser opp til.

- Jeg finner det alltid vanskelig å omtale meg selv som rollemodell, fordi jeg tenker at det er andre folk og deres inntrykk av en som gjør en til rollemodell. Det er ikke noe jeg tenker over til enhver tid, men samtidig er jeg alltid klar over min rolle og mitt ansvarsområde.

Nylig entret det danske kongehus sosiale medier, og er nå å finne under navnet «Det danske kongehus» på Facebook. Søndag ble det lagt ut et bilde fra intervjuet med kronprinsparet, som viste Mary og Frederik i lystig lag med barna Christian (10), Isabella (9) og tvillingene Josephine og Vincent (5).

LES OGSÅ: 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.