- Jeg fikk skarp kjeft av dronning Sonja

Utspillene til Ari Behn faller ikke alltid i god jord hos hans royale svigermor.

FRITTALENDE: Forfatter og prinsesse Märtha Louises ektemann, Ari Behn, er ikke redd for å snakke rett fra levra. Det sørger for at han får skarp kjeft fra svigermor dronning Sonja med ujvene mellomrom... Foto: FAME FLYNET
FRITTALENDE: Forfatter og prinsesse Märtha Louises ektemann, Ari Behn, er ikke redd for å snakke rett fra levra. Det sørger for at han får skarp kjeft fra svigermor dronning Sonja med ujvene mellomrom... Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske fofatteren Ari Behn (39), som forrige helg arrangerte en enorm 40-årsfest for kona prinsesse Märtha Louise på Slottet, har stort sett et godt forhol til sine kongelige svigerforeldre.

Men selv om svigermor dronning Sonja gav ham tillatelse til å arrangerte bursdagsfest i Slottets ballsal, er det ikke alt dronningen tolererer, innrømmer han. Da han gjestet TV2-programmet «Senkveld» denne uken, ble han nemlig spurt om hva svigerforeldrene synes om skandaleoppslagene han innimellom sørger for.

- Det har vært veldig fint fra første stund med mine svigerforeldre, heldigvis, men selvfølgelig sier de ifra. Og svigermor, hun er tøff. Så hun bare kaller meg inn på kammerset hvis det er tilfeller som hun mener jeg tråkker litt over, avslørte han overfor programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg.

- Når ble du sist kalt inn på kammerset?

- Eeeh, ikke etter festen i helgen, det har gått veldig bra. Nei, det var kanskje på forsommeren en gang. Men grunnen, dét forteller jeg ikke! Der går grensen.

- Den gangen fikk jeg ganske klar kjeft, men sånn skal det være. Man må kunne snakke sammen, og jeg er utrolig glad i Sonja, understreket den frittalende forfatteren under «Senkveld»-sendingen.

Ari Behn, som er aktuell med den kritikerroste boka «Talent for lykke», fortalte videre at han og svigermoren stort sett har det veldig bra sammen. Senest forrige uke var de to på jakt i ulendt fjellterreng, kun i selskap med to jakthunder. Da ble det 39-åringens oppgave å snike seg innpå en flokk med ryper.

- «Du beveger deg så flott i terrenget», sa Sonja etter at jeg hadde sneket meg opp og fått skutt den ene rypa hunden jaget opp. Det er det beste komplimentet jeg har fått! For hun har gått på mange fjell, fortalte Behn, til latter fra både publikum og programlederne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg som en krøpling 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer