Ari Behn:

- Jeg er veldig stolt av Märtha

Prinsesse Märtha Louise sin eksmann forteller om sitt møte med Durek Verrett.

HAR MØTTES: Ari Behn avslører nå at han har møtt den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett, som er den nye kjæresten til hans ekskone - prinsesse Märtha Louise. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør, NTB scanpix
HAR MØTTES: Ari Behn avslører nå at han har møtt den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett, som er den nye kjæresten til hans ekskone - prinsesse Märtha Louise. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør, NTB scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden mai har det stormet rundt prinsesse Märtha Louise (48) og hennes nye kjæreste, den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44). Paret står i stormen, og har ved flere anledninger blitt både hyllet og kritisert.

Den siste uken har det nærmest blåst opp til tornado rundt paret, etter at Verrett ga ut en ny bok. Her kom han med flere påstander som ble slaktet av norske eksperter.

Boken fikk dessuten terningkast én av Dagbladet. Prinsessen tok ham i forsvar på Instagram, der hun gikk ut mot folk som kalte ham bløffmaker.

Selv om det stormer mye nå, vet prinsessen godt hvordan det er å få store mengder oppmerksomhet. Da hun var gift med kunster Ari Behn (47) var det også tidvis mye oppstyr rundt henne, og da de to valgte å gå hver til sitt i 2017, kunne man lese om det i samtlige norske aviser.

FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer

Liker Durek

Det har vært relativt stille fra Behn siden da. Han er for tiden opptatt med kunstnerkarrieren sin, noe som åpenbart hemmer andre opptredener og oppdrag. Han er også pappa, som følge av at han og prinsessen fikk tre døtre sammen i løpet av ekteskapet.

«God kveld Norge» møtte Behn under en utstilling nylig, der han kunne fortelle at han fortsatt har mye kontakt med prinsessen. De oppdrar tross alt barn sammen. Han kunne i samme slengen tilføye at han også har fått møte hennes nye kjæreste.

- Ja, vi har møttes, sier han.

Han mener det er hyggelig at Märtha Louise har funnet kjærligheten igjen, og uttrykker at han er glad på hennes vegne. På spørsmål om han liker eksens nye kjæreste, svarer han «veldig» og at det «er veldig fint», og tilføyer at han er stolt av hvordan Märtha har klart å stå i stormen den siste tiden.

- Hun står støtt i det. Jeg er veldig stolt av Märtha. Hun er forut for sin tid, hun gjør et viktig arbeid, sier han i TV-programmet.

Det er kanskje ikke så rart at de to mennene liker hverandre. Begges inntog i offentligheten har vært preget av eksentrisitet, og begge har vært stemplet som utradisjonelle.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Durek Verrett, for å høre hva han tenker om Behn. Han har sett meldingen, men ikke besvart den søndag kveld.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

Lykkelige på hver sin kant

Da forholdet først ble kjent, uttalte Behn at han ikke hadde så lyst til å si noe, men at han skjønte at han kanskje burde det på grunn av den store pågangen.

- Jeg ønsker dem all lykke og kjærlighet de kan få, sa Behn til Se og Hør i midten av mai.

Overfor Se og Hør innrømmet Behn i 2017 at det til tider hadde vært svært tøft i etterkant av bruddet, men at han da hadde kommet ut av sorgen.

- Det har vært et utrolig år med store oppturer og nedturer, men nå har jeg det bedre enn noen gang, fortalte han.

KØBENHAVN: Søndag gikk startskuddet for foredragsturneen til Märtha Louise og Durek Verrett, «The Princess and The Shaman», i København. Video: Johannes Theodor Fjeld, Dagbladet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Behn har på sin side også funnet lykken etter bruddet. Det var sommeren 2017 at Se og Hør kunne avsløre at prinsessens eksmann hadde funnet kjærligheten med jurist Ebba Rysst Heilmann.

Sistnevnte lettet senere på sløret om tilværelsen med en av Norges mest omtalte og omdiskuterte menn:

KJÆRESTER: I 2017 fant Ari Behn kjærligheten med Ebba Rysst Heilmann. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
KJÆRESTER: I 2017 fant Ari Behn kjærligheten med Ebba Rysst Heilmann. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Ari er veldig annerledes. Han er utrolig omsorgsfull og det blir aldri kjedelig, sa Heilmann til Se og Hør i september 2017.

- Hvordan er han som kjæreste?

- Han er en veldig oppmerksom, kjærlig og morsom type.

LES OGSÅ: Derfor tar de en pause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer