- Jeg er stolt

Prins Carl Philip gjør ingen forsøk på å skjule følelsene for sin vakre forlovede.

GLAD PRINS: Allerede på forlovelsesdagen i fjor, kunne alle se hvor stolt prins Carl Philip er av sin blivende fru.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
GLAD PRINS: Allerede på forlovelsesdagen i fjor, kunne alle se hvor stolt prins Carl Philip er av sin blivende fru. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 13. juni er det duket for kongelig bryllup mellom prins Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist. Og prinsen, ja han er ikke i tvil om at han har funnet den rette, og benytter en hver anledning til å fortelle resten av verden om hvor bra hun er.

Senest hyllet en stolt prins Sofia for hennes veldedighetsarbeid. Den blivende prinsessen startet organisasjonen Project Playground like etter at hun begynte å date prinsen - og hjertet banker like hardt for begge to.

- Jeg er glad og stolt over å få være en del av Project Playground. Det er et arbeide jeg har fulgt nøye, sier prins Carl Philip i en kommentar til Expressen.

Project Playground hjelper ungdom i Sør-Afrika til et meningsfullt liv uten rusmidler og kriminalitet, og akkurat som Sofias kjærlighetshistorie, har det vært en stor suksess.

Men når Sofia nå skal gifte seg inn den svenske kongefamilien, gir hun fra seg rollen som generalsekretær i organisasjonen sin. I fremtiden skal hun  imidlertid være ærespresident - en rolle hun garantert kommer til å fylle på beste vis.

Dette er ikke første gang prinsen hyller sin kjære i all offentlighet. Da han var gjest hos programleder David Hellenius i «Hellenius Hörna »på svensk TV4 i fjor, sørget han for å fortelle det svenske folk for en bra person hun er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer