- Jeg er stolt

Prins Carl Philip gjør ingen forsøk på å skjule følelsene for sin vakre forlovede.

GLAD PRINS: Allerede på forlovelsesdagen i fjor, kunne alle se hvor stolt prins Carl Philip er av sin blivende fru.  Foto: TT NYHETSBYRÅN
GLAD PRINS: Allerede på forlovelsesdagen i fjor, kunne alle se hvor stolt prins Carl Philip er av sin blivende fru. Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 13. juni er det duket for kongelig bryllup mellom prins Carl Philip og hans forlovede Sofia Hellqvist. Og prinsen, ja han er ikke i tvil om at han har funnet den rette, og benytter en hver anledning til å fortelle resten av verden om hvor bra hun er.

Senest hyllet en stolt prins Sofia for hennes veldedighetsarbeid. Den blivende prinsessen startet organisasjonen Project Playground like etter at hun begynte å date prinsen - og hjertet banker like hardt for begge to.

- Jeg er glad og stolt over å få være en del av Project Playground. Det er et arbeide jeg har fulgt nøye, sier prins Carl Philip i en kommentar til Expressen.

NY ROLLE: Etter forlovelsen har Sofia representert ofte med sin prins. Nå trer hun også ut av sin rolle som generalsekretær for Playground, fblant annet for å kunne bistå prinsens i hans kongelige plikter enda mer. Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Etter forlovelsen har Sofia representert ofte med sin prins. Nå trer hun også ut av sin rolle som generalsekretær for Playground, fblant annet for å kunne bistå prinsens i hans kongelige plikter enda mer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Project Playground hjelper ungdom i Sør-Afrika til et meningsfullt liv uten rusmidler og kriminalitet, og akkurat som Sofias kjærlighetshistorie, har det vært en stor suksess.

Men når Sofia nå skal gifte seg inn den svenske kongefamilien, gir hun fra seg rollen som generalsekretær i organisasjonen sin. I fremtiden skal hun  imidlertid være ærespresident - en rolle hun garantert kommer til å fylle på beste vis.

Dette er ikke første gang prinsen hyller sin kjære i all offentlighet. Da han var gjest hos programleder David Hellenius i «Hellenius Hörna »på svensk TV4 i fjor, sørget han for å fortelle det svenske folk for en bra person hun er.

- Sofia er en fantastisk kvinne, og jeg er verdens lykkeligste. Hun er ydmyk, har føttene godt plantet på jorden, er klok, intelligent og engasjert. Hun er den fineste på jorden, sa han.

FORVANDLINGEN: I desember i fjor debuterte Sofia ved nobelfestlighetene  - og ble ballets ukronede dronning i sin flotte prinsessekjole.  Foto: Stella Pictures
FORVANDLINGEN: I desember i fjor debuterte Sofia ved nobelfestlighetene - og ble ballets ukronede dronning i sin flotte prinsessekjole. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det var som kjent mye oppstyr da det ble kjent at prinsen var sammen med en tidligere «Paradise Hotel»- deltager og lettkledd modell i herrebladet Slitz. Mange mente dette ikke var en blivende prinsesse verdig, men i dag har Sofia for lengst både overbevist både kongefamilien og det svenske folk.

I programmet «Året med kungafamilien» på SVT , som ble sendt i januar, tok Sofia selv for første gang bladet fra munnen og snakket ut om sin fortid:

– Det har blitt skrevet om det i mange år. Noe jeg synes er ganske leit. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet meg som person, fortalte en åpen og trygg Sofia.

Les også: Charlene måtte droppe Roseballet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer