- Jeg er så lykkelig

Kronprinsesse Victoria uttrykte sine følelser etter fødselen.

NY FAMILIE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel slappet av med den nyfødte hjemme på Haga slott i går kveld. Foto: Kungahuset.se
NY FAMILIE: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel slappet av med den nyfødte hjemme på Haga slott i går kveld. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sent i går kveld uttrykte kronprinsesse Victoria sine følelser over å ha blitt mor til Aftonbladets lesere.

- Jeg har det utmerket og er så lykkelig, sier Victoria til Aftonbladet.

Den svenske kongefamilien gjorde et lynvisitt til kronprinsparets hjem Haga slott før Victoria og Daniel kunne slappe av med den nyfødte i ro og fred.

Portene sto åpne og politifolk stilte opp på rekke og rad da prins Carl Philip og hans Sofia kjørte inn i slottsgården like før klokken 18.

Tyve minutter senere rullet kong Carl Gustaf og dronning Silvia inn foran slottet, med kongen selv bak rattet.

- Det er et etterlengtet barnebarn og vi er både veldig stolte og lykkelige i dag, sa kongeparet i sin lykkeønskning til den nye familien tidligere på dagen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Det er et etterlengtet barnebarn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer