Prinsesse Märtha Louise:

- Jeg er så glad i deg

I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag deler prinsesse Märtha Louise en rørende gratulasjon til niesen sin.

HYLLEST: Prinsesse Märtha Louise delte en rørende gratulasjon til prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Skjermdump fra Instagram
HYLLEST: Prinsesse Märtha Louise delte en rørende gratulasjon til prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

21. januar er en stor dag for hele kongefamilien, men også for hele Norge. Vår tronarving prinsesse Ingrid Alexandra fyller 18 år i dag og går offisielt inn i de voksnes rekker som myndig.

I anledning 18-årsdagen har det strømmet inn med gratulasjoner til prinsessen. Prinsesse Ingrid Alexandras tante, prinsesse Märtha Louise (50), er blant dem som hyller prinsessen på 18-årsdagen.

I et innlegg på Instagram har hun delt flere private bilder.

«Gratulerer med dagen, du vakre, unge kvinne. Du er både modig, morsom, klok, reflektert, sårbar og rar. Jeg er så glad for at vi som familie har det så bra sammen», skriver hun innledningsvis, og legger til:

«At vi kan le og gråte sammen - og diskutere hva enn det måtte være. Jeg er så glad i deg. Vi gleder oss til å feire deg stort en gang i fremtiden!»

Det er imidlertid ikke bare prinsesse Märtha Louise som har delt private bilder i anledning prinsessens bursdag, men også kronprinsparet. På Kongehusets nettsider er det flust av bilder av prinsessen fra både nåtid og ungdomsårene.

  • Se flere av de private bildene nedover i saken.

Usette bilder

I anledning den store dagen har prinsessen gjort sine første intervjuer med blant annet VG, hvor hun forteller om familielivet og hvordan hun ser for seg livet som Norges kommende dronning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer