- LURER PÅ OM JEG ER BIPOLAR: Ari Behn avslørte at hans psykiske plager stadig blir verre under intervjuet med Fredrik Skavlan torsdag. Foto: SCANPIX
- LURER PÅ OM JEG ER BIPOLAR: Ari Behn avslørte at hans psykiske plager stadig blir verre under intervjuet med Fredrik Skavlan torsdag. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg er kronisk deprimert

Ari Behn lurer på om han er bipolar. Og mener depresjonene blir stadig verre.

SEHER.NO: Ari Behn (37) vakte i september oppsikt da han i et intervju med månedsbladet Massiv avslørte at han ofte føler føler seg deprimert.

Under et besøk i TV-programmet "Skavlan" i Stockholm i går bekreftet han de psykiske plagene, og la til at de stadig blir verre.

- Mitt liv svinger som for alle andre. Jeg kan bli deprimert iblant. Jeg har fundert på om jeg er bipolar, sier prinsesse Märtha Louises ektemann ifølge Dagbladet i TV-programmet, som sendes på NRK i kveld.

Bipolar er navnet på en sinnslidelse, hvor personer opplever perioder der de er enten deprimerte eller oppstemte. Lidelsen var tidligere kjent som manisk-depressive sinnslidelse.

Ari hevder at samværet med prinsesse Märtha Louise og deres tre døtre hjelper på humøret, men at de psykiske problemene likevel har blitt verre.

- Generelt er jeg kronisk deprimert, og det blir stadig verre, ser det ut til.

Ari hevder at han blant annet sliter med at de andre i kongefamilien må svare for det han holder på med.

- Det som jeg synes er vanskeligst er at de andre i "familiefirmaet AS" også kalt monarkiet, må svare for ting jeg gjør, mens de holder på med noe annet meningsfylt. Det synes jeg er verst.

Under besøket i "Skavlan" benyttet også Ari sjansen til å rose kongefamilien og spesielt sin svigermor, dronning Sonja.

- Uten henne hadde det vært vanskelig. Hun har vært utrolig fin med meg. Hun har forstått meg, vi har masse felles og vi snakker utrolig fint sammen. Også smeller det i blant, sier han ifølge VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ari Behn får psykolog-ros