INTERVJUET TRONARVINGENE: Adam Holm fra Danmarks Radio tabbet seg ut da han introduserte kronprins Haakon som "kronprinsesse" i København lørdag. Foto: Scanpix
INTERVJUET TRONARVINGENE: Adam Holm fra Danmarks Radio tabbet seg ut da han introduserte kronprins Haakon som "kronprinsesse" i København lørdag. Foto: ScanpixVis mer

- Jeg er ikke et godt forbilde

Men kronprinsen prøver å gjøre sitt...

SEHER.NO: Lørdag ble kronprins Haakon sammen med svenske kronprinsesse Victoria og danske kronprins Fredreik intervjuet under klimateknologimessen i København.

Der erkjente Haakon at han ikke ser på seg selv som et godt klimaforbilde.

- Jeg er ikke et så veldig godt forbilde fordi jeg flyr masse og jeg bor i et stort hus, men alle kan bidra med noe, sier kronprinsen ifølge Dagbladet.
 
Kronprins Haakon innrømmer imidlertid at kronprinsfamilien prøver å gjøre sitt.

- Vi betaler klimakvoter på flyturene våre. Vi prøver å ta i bruk miljøvennlig teknologi, og har nettopp innstallert nytt oppvarmingssystem på Skaugum. Vi har elbil og prøver å ta tog så mye som mulig, likevel må vi fly mye, forteller han.

De tre skandinaviske tronarvingene ble i går intervjuet av DR1-programlederen Anders om Holm om en felles tur til Grønland.

Intervjuet gikk imidlertid ikke helt på skinner. Holm opplevde nemlig en hver programleders mareritt, da han tabbet seg ut og kom i skade for å kalle kronprins Haakon for "kronprinsesse"...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901.

LES OGSÅ: Her stjeler Smith-barna showet