STOLTE FORELDRE: For en uke siden ble fyrst Albert og fyrstinne Charlene foreldre sammen for første gang.  Foto: /All Over Press
STOLTE FORELDRE: For en uke siden ble fyrst Albert og fyrstinne Charlene foreldre sammen for første gang. Foto: /All Over PressVis mer

- Jeg er hodestups forelsket i tvillingene

Fyrstinne Charlene om sine nyfødte barn.

SEOGHØR.NO: 10. desember kom fyrst Albert og fyrstinne Charlenes etterlengtede tvillinger til verden, og nå bare en uke etterpå har den nybakte mammaen gitt sitt første intervju til franske Paris Match.

Bare seks dager etter keisersnittet forteller hun at hun er sliten, men svært lykkelig.

- De er begge veldig aktive og uttrykksfulle. Og de er vakre og skjønne. Jeg er hodestups forelsket i dem, sier den ferske tvillingmammaen.

- Jeg er litt trøtt, men vi har det alle veldig bra. De vokser hver dag og legger på seg.

Tvillingene, som har fått navnene Gabriella Thérèse Marie og Jacques Honoré Rainier, ble født seks dager for tidlig.

Selv om det var den lille jenta som kom til verden først, så stiller gutten først i arverekkefølgen og blir tronarving.

Saken fortsetter under bildet.

BRYLLUPET: Fyrst Albert giftet seg med sin Charlene i en overdådig seremoni i juli 2011. Siden den gang har Monacos befolking ventet på en tronarving.  Foto: Stella Pictures
BRYLLUPET: Fyrst Albert giftet seg med sin Charlene i en overdådig seremoni i juli 2011. Siden den gang har Monacos befolking ventet på en tronarving. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fyrstinnen nyter nå den første tiden med sine små hjerteknusere.

- I begynnelsen var jeg glad for å høre at de gråt. Jeg var selvfølgelig litt overveldet av følelser. Hvert sekund sammen med dem er magisk, og jeg ser frem mot å tilbringe mer tid i deres nærvær, stråler hun, og legger til:

- Å se dem vokse er fantastisk. Det forandrer liv for alltid.

Charlene og tvillingene er fremdeles på sykehuset, men 36-åringen håper å komme hjem til jul.

- Men det kommer an på barna. Det er nemlig de som er sjefene her nå.

Har knyttet sterke bånd

Fyrsteparet, som giftet seg sommeren 2011, håper å kunne vise frem tvillingene for offentligheten for første gang tidlig neste uke. Men en formell presentasjon vil bli holdt for befolkningen i Monaco i januar.

Den tidligere olympiske mesteren gleder seg nå bli bedre kjent med barna og til å ta fatt på sin nye tilværelse som mor.

- Et sterkt beskyttelsesinstinkt i meg kom til liv idet jeg ble gravid. Et sterkt bånd knytter oss sammen. De er mitt ansvar i de kommende årene, og jeg vil gjøre mitt beste for å veilede dem, oppdra dem og dele verdiene jeg og min ektemann har med dem.

- Dette er et spennende oppdrag og vi vil gi det beste av oss selv for å lykkes som foreldre. Men akkurat nå nyter vi bare hvert eneste øyeblikk, sier hun ifølge nettstedet.

Dagen etter fødselen uttrykte også fyrst Albert sin glede over å ha blitt far i en video han postet på fyrstepalassets offisielle Facebook-side.

LES OGSÅ: - Jeg fikk beskjed om at jeg aldri kunne få barn