- Jeg bruker lengre tid enn Märtha foran speilet

Men prinsessegemalen vil likevel ikke karakterisere seg selv som forfengelig...

EFFEKTIV: Ari Behn bruker lengre tid en prinsesse Märtha Louise foran speilet, men han mener det skyldes konas effektivitet. Foto: Scanpix
EFFEKTIV: Ari Behn bruker lengre tid en prinsesse Märtha Louise foran speilet, men han mener det skyldes konas effektivitet. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I et intervju i det nye mannebladet Alfa, som blir lansert i morgen, blir prinsessegemalen Ari Behn intervjuet av sin gode venn Magnus Rønningen - som er redaktør for bladet.

I intervjuet blir Behn blant annet spurt om hvem som bruker lengst tid foran speilet, ham eller prinsessen.

- Av en eller annen grunn er det meg hver gang. Hun er fantastisk effektiv i alt hun gjør, kona mi, sier Ari til Alfa.

Men han vil likevel ikke karakterisere seg som forfengelig. På en skala fra en til ti, havner han på en ener, mener Ari selv.

Ari Behn trasket nylig gjennom Barcelonas gater, kledd i en kvinnekjole og parykk. Man han fastslår at det ikke kommer til å skje igjen med det første.

«Du er ikke bare bifil da, prins Ari?», spør Rønningen.

- Jeg er streit nok til igjen å påpeke at jeg ikke er prins, og at jeg aldri har kjent meg mer heterofil enn etter å ha trasket gatelangs i Barcelona kledd i kjole. Og hadde jeg ikke vært trygg på min egen seksualitet akkurat da, så blir jeg det aldri.

Ari kunne ikke komme på lanseringsfesten til magasinet, fordi han var på slottet hvor det var mottagelse for OL-deltagerne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Märtha blir ertet i svensk avis