ÅPENHJERTIG: Prinsesse Märtha Louise var svært åpenhjertig i møtet med den amerikanske healeren Eric Pearl.  Foto: SCANPIX
ÅPENHJERTIG: Prinsesse Märtha Louise var svært åpenhjertig i møtet med den amerikanske healeren Eric Pearl. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg ble sliten av å være ute blant folk

Märtha åpnet seg for omstridt healer.

SEHER.NO:  I forrige uke besøkte den omstridte og verdensberømte amerikanske healeren Eric Pearl Norge.

Healeren har lenge vært i medienes søkelys etter at han skal ha gjennomført flere påståtte mirakler, hvor blant annet mennesker lenket til rullestoler har reist seg, og alvorlig kreftsyke skal ha blitt friske.
 
Ifølge ukebladet Her og Nå avsluttet Pearl Norges-besøket med en tre timer lang seanse på Chateau Neuf i Oslo, i regi av komiker Jon Schaus bedrift HippieMedia. 

Og blant gjestene var da prinsesse Märtha Louise (38) og hennes «engleskolekollega» Elisabeth Samnøy (42), som var invitert som samtalepartnere.

Og selv om det satt flere hundre nysgjerrige i salen, var det en usedvanlig åpen Märtha som snakket om sine personlige problemer.
 
- Jeg hadde problemer med å finne min plass i det offentlige rom, og følte stadig at folk tråkket over grensen min. Hver gang jeg håndhilste på noen, var det som en liten bit av meg ble borte. Det var bare ett sted jeg følte meg virkelig trygg - og det var i stallen, sammen med hestene. Jeg ble rett og slett fryktelig sliten av å være ute blant folk, sa Märtha til Pearl.
 
Blant publikummerne i salen var prinsessens ektemann Ari Behn (37) og hans mor, Marianne Solberg Behn (57), og ifølge Marianne, som har god kjennskap til Pearl og hans arbeid, var det en fin samtale å høre på.

- Svært inspirerende. Det var rett og slett fint å høre på, sa Marianne til Her og Nå etter seansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Babyjubel for Märthas forlover