- Jeg ble gjenfødt som Haakon Chounan fra Haiti

Kronprinsen oppfordrer til å bli med på Norads «Bli født på ny»-kampanje.

ENGASJERT: Kronprins Haakon besøkte torsdag i forrige uke bydel Stovner i Oslo i forbindelse med TV-aksjonen. Inger Helen Jensen (t.v.) og Tone Vangen var ansvarlig for akkrediteringen av bøssebærerne og satte pris på besøk av den engasjerte kronprin Foto: NTB scanpix
ENGASJERT: Kronprins Haakon besøkte torsdag i forrige uke bydel Stovner i Oslo i forbindelse med TV-aksjonen. Inger Helen Jensen (t.v.) og Tone Vangen var ansvarlig for akkrediteringen av bøssebærerne og satte pris på besøk av den engasjerte kronprin Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon (39) fikk nylig skryt av sin kone kronprinsesse Mette-Marit (39) for sitt brennende engasjement for viktige temaer som opptar ham.
 
Nok en gang har kronprinsen latt seg inspirere og engasjere, og oppfordrer via kronprinsparets felles Facebook-side at nettopp du gjør det samme:

«Jeg ble gjenfødt som Haakon Chounan fra Haiti. Norads gjenfødt-kampanje kan være en fin måte å lære mer om hvordan folk lever i andre land. Her er min tidslinje, hva blir din? Sjekk ut selv på gjenfodt.no».

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Kronprinsen var i helgen å se i forbindelse med TV-aksjonen, hvor pengene gikk til menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty, og i forrige uke ble Global Dignity Day avholdt - som ble opprettet etter initiativ fra kronprinsen selv.

Liten tvil om at mannen som en dag skal bli Norges konge har et brennende hjerte for veldedighet...
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kronprinsparet raser mot VG

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer