Jaktes av kjendisdamer

- Jeg tar meg gjerne en bit av den rødtoppen.

DRØMMEPRINS: Prins Harry er en svært så ettertraktet ungkar. Denne uken kom han hjem etter å ha tjenestegjort fire måneder i Afghanistan. Foto: All Over Press
DRØMMEPRINS: Prins Harry er en svært så ettertraktet ungkar. Denne uken kom han hjem etter å ha tjenestegjort fire måneder i Afghanistan. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Storbritannias prins Harry (28) kom denne uken hjem fra Afghanistan etter å ha tjenestegjort i fire måneder i det krigsherjede landet.

Det britiske folket er naturligvis fornøyde med å få prinsen helskinnet hjem. Men mest fornøyd er trolig de britiske kjendiskvinnene.

Rødtoppen Harry får kjendisdamene til å gløde – og komme med amorøse tilbud … Bare sjekk hva de har sagt om den single prinsen!

- Jeg tar meg gjerne en bit av den rødtoppen. Jeg ville ikke sagt nei til ham, har modellen Katie «Jordan» Price (34) fortalt til den britiske avisa The Sun.

- Prins Harry er singel, og jeg liker den sexy rødtoppen, sa popdronningen Katy Perry (27) ifølge avisa Daily Mail.

- Jeg er singel, men jeg ville vurdert prins Harry. Ring meg! Jeg elsker prins Harry og har drømt at jeg giftet meg med ham, sier sangeren og programlederen Chery Cole (29) ifølge The Sun.


Sangeren Alesha Dixon (33) deler Coles drømmer.

- William er en pen gutt, men om jeg fikk velge ville jeg gått for Harry – han er litt mer rebelsk. Jeg har møtt ham ute på byen noen ganger – og han kan absolutt feste.

- Jeg er på jakt etter Harry. Jeg har sagt at jeg ikke vil date noen med rødt hår, men dette er prins Harry! Jeg ville blitt en ekte hertuginne. Jeg skulle ønske vi kunne date, han virker som en artig type, har popstjernen Adele (25) uttalt.

Vant kåring.
Sist uke ble 28-åringen kåret til verdens hotteste ungkar av magasinet «Town & Country», og bladet trakk fram prinsens rampete oppførsel som en del av årsaken til at han gikk seirende ut av kåringen.

- Han er rampete, går ut med sexy jenter, henger med de kule gutta og drikker for mange drinker. Det er derfor vi liker ham aller best. Hans intellekt er kanskje ikke så imponerende. Han var en middelmådig elev ved Eton og droppet universitet for å gå på militærskolen Sandhurst, men han er kulere enn sin bror, skriver de i sin begrunnelse.

LES OGSÅ: Prinsessens mysterium avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer