Ja vel – Deres Kongelige Høyhet

Dronning Noor av Jordan krevde at gartneren skulle dyrke mango. I England.

POPULÆR: Her deler Jordans dronning Noor ut en pris sammen med Sovjetunionens tidligere leder Mikhail Gorbatsjov og sangeren Stevie Wonder i 2006. Foto: World Awards Media
POPULÆR: Her deler Jordans dronning Noor ut en pris sammen med Sovjetunionens tidligere leder Mikhail Gorbatsjov og sangeren Stevie Wonder i 2006. Foto: World Awards Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Noor (60) av Jordan er en av verdens rikeste kvinner – og er vant til å få viljen sin. Nylig ble gartneren hennes presset til å slutte – fordi hun ikke klarte å dyrke avocado og mango på den kalde luksuseiendommen hennes i England.
 
Nå har gartner Amanda Hill (52) gått til rettssak – og de pikante detaljene har blitt lekket til den britiske avisen Daily Mail.
 
Dronning Noor skal ha gitt Amanda umulige oppgaver som å dyrke mango og avocado, og da gartneren tok dette opp med sin sjef, skal hun bare fått en kort kommentar tilbake:
 
– Vil du fortelle det til Hennes Majestet Dronning Noor?
 
Amanda ble også tilkalt til eiendommen i ferien sin, fordi dronning Noors datter, prinsesse Raiyah (26), ville vite navnet på noen urter som vokste i hagen.
 
Gartneren møtte opp – men prinsesse Raiyah var ikke å se. Amanda ble derfor satt til å jobbe med andre ting - istedenfor å få gå tilbake til ferien sin.
 
Da hennes kollega fikk lønnsøkning, følte Amanda seg presset ut og sluttet. Men nå krever hun oppreisning fra dronning Sonjas venninne:
 
– Alt jeg ønsket var å bli behandlet rettferdig og med respekt, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette har dronning Elisabeth i veska

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer