HURRA FOR OSS: Marie og Joachim får sitt ønske om felles barn oppfylt. Her koser de seg med øl og røyk på bryllupsreisen i juni. Foto: All Over
HURRA FOR OSS: Marie og Joachim får sitt ønske om felles barn oppfylt. Her koser de seg med øl og røyk på bryllupsreisen i juni. Foto: All OverVis mer

- Ja, Marie er gravid!

Nå får de oppfylt sitt høyeste ønske!

SEHER.NO: Hoffet i Danmark bekrefter: Marie venter barn og Joachim skal bli pappa!

Termin er satt til mai 2009. Det betyr at de er tre måneder på vei. Barnet skal komme til verden på Rikshospitalet, i følge Joachims kammerherre, Kurt Bache.

- Veldig hyggelig! Det har vært begges aller største ønske å få barn sammen, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland.

Han har fulgt Joachim siden den danske prinsen var en vilter unggutt, og Kjell Arne forteller videre at Marie hintet om forøkelsen tidligere i høst. I følge konge-eksperten er det bare et par uker siden Marie sa til pressen at "hun håpet å ha gode nyheter snart..."

Tidligere i år spekulerte Ekstrabladet i om prinsessen venter barn, og hevdet blant annet at Maries bruk av løse plagg var et sikkert tegn på graviditet...

"Om det er en liten prins eller prinsesse i Maries mage, eller om det kun dreier seg om et uheldig bilde eller et stort måltid, har så langt ikke blitt kommentert av det danske slott", skrev den danske avisen da.

Da tok de feil. Men nå har Seher.no rett - familieforøkelsen er bekreftet.

Regner man på datoen for den forventede fødselen, viser det seg, at barnet må ha blitt unnfanget under Copenhagen Historic Grand Prix, hvor Joachim deltok i billøpet.

Dermed får Danmark kanskje en ny turbo-prins?

Her er Slottets pressemelding:

"Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie har den glæde at meddele, at Prinsesse Marie er gravid."

Barnet er ventet mindre enn ett år etter bryllupet - som sto 24. mai i år.

Joachim har to barn fra før, med Alexandra Manley. Prins Nikolai på ni år og prins Felix på seks. De bor hos sin mor, grevinne Alex i København. Joachim og Marie bor på prinsens slott Schackenborg på Jylland, men de har også en egen leilighet på Amalienborg.

SE BILDENE: Joachim og Marie røykte og drakk på bryllupsreisen