MER ENN ENGLETRO: - Spøkelser eller ånder; alle de tingene er hjelpere og også en del av det, men skytsengler er noe annet, sier prinsesse Märtha. Foto: Scanpix
MER ENN ENGLETRO: - Spøkelser eller ånder; alle de tingene er hjelpere og også en del av det, men skytsengler er noe annet, sier prinsesse Märtha. Foto: ScanpixVis mer

- Ja, jeg tror på spøkelser

Märtha Louise modererer seg ikke...

SEHER.NO: Torsdag var prinsesse Märtha (38) og medforfatteren av boka "Møt din skytsengel", Elisabeth Samnøy, gjester i talkshowet "Skavlan", som ble tatt opp i Stockholm og som sendes på NRK1 fredag kveld.

Ifølge Dagbladet blir det hele en fornøyelig samtale, der Märtha forteller at hun har sett sin egen engel, og at den lukter rose.

- Både jeg og Elisabeth skulle ønsket at vi hadde en sånn stor opplevelse av engler, at de virkelig hadde kommet inn i livet vårt og på en måte sett lys eller noe. Men det har vi dessverre ikke gjort, sier Märtha i programmet, som medgir at hun først i voksen alder kom i kontakt med en engel.

- Første gang jeg kom i kontakt med engelen var et kjærlig nærvær som jeg kjente, og duften av roser, faktisk, forteller hun.

Senere i intervjuet viser Fredrik Skavlan (43) til noen mennesker som insisterer på at de ser ufo'er og spøkelser, mens hans to gjester sier de ser engler.

- Hvorfor er det slik at de andre har feil og dere rett? spør programlederen, mens prinsessen svarer at det ikke er sånn  at de andre tar feil eller er rare.

- Spøkelser eller ånder; alle de tingene er hjelpere og også en del av det, men skytsengler er noe annet.

- Spøkelser, finnes de? spør Skavlan så.

- Ja, jeg tror det i hvert fall, sier prinsesse Märtha.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier

Se videointervju med Skavlan fra NRKs høstlansering her:  [obj:media:7978]