- Ja, hun er min datter!

Fyrst Albert innrømmer nå at han fikk en datter utenfor ekteskap i 1992!

SØT: Hun er 14 år gammel, og har en meget berømt far. Jazmin har fått livet snudd på hodet! Foto: Stella Pictures
SØT: Hun er 14 år gammel, og har en meget berømt far. Jazmin har fått livet snudd på hodet! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ønskes velkommen til Monaco!

 

Som WWW.SEHER.NO skrev i går har fyrst Albert to barn på si, og i dag kom den offisielle innrømmelsen av farsskap nummer to fra hoffet i Monte Carlo.

 

Fyrst Alberts 14 år gamle datter Jazmin Grace bor i dag i California.

 

- Fyrst Albert anerkjenner offisielt farskapet, som ble juridisk bindene for et par uker siden, opplyser advokat Thierry Lacoste til Associated Press.

 

SLIK SPRAKK NYHETEN: Se her!Albert hadde planlagt å holde farskapet hemmelig til hun ble myndig, men nå hadde situasjonen blitt «uholdbar for henne etter økt spekulasjon om hvem faren er», ifølge Lacoste.

 


PÅ FORSIDEN NÅ: Se her!

 

Fransk media skriver torsdag at Albert hadde en kort affære med jentas mor, den tidligere servitøren Tamara Rotolo, i 1991 mens hun var på ferie på Rivieraen. Ektemannen hennes var med på turen, men Tamara hadde bare øyne for Albert!

 

MER KONGESTOFF: Se her!

 

Ifølge Lacoste er jenta velkommen til Monaco, men hun er ikke en del av arverekkefølgen, og vil ikke kunne bære Grimaldi-navnet.

 

Fyrsten har aldri vært gift, men innrømmet i fjor at han er far til Alexandre Coste (2) - en sønn han har med en togolesisk flyvertinne, Nicole Coste. Heller ikke dette barnet vil få tilgang til tronen.

 

ALBERTS SØTE SØNN: Se bildene!

Med disse to innrømmelsene påstår fyrstedømmet at alle Alberts barn har kommet frem i lyset. Det skal med andre ord ikke være flere "svin på skogen" - selv om en tysk gutt på 18 flere ganger har stått frem i hjemlandets presse som Alberts første kjærlighetsbarn.

 

 
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer