- Ja, hun er min datter!

Fyrst Albert innrømmer nå at han fikk en datter utenfor ekteskap i 1992!

SØT: Hun er 14 år gammel, og har en meget berømt far. Jazmin har fått livet snudd på hodet! Foto: Stella Pictures
SØT: Hun er 14 år gammel, og har en meget berømt far. Jazmin har fått livet snudd på hodet! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ønskes velkommen til Monaco! Som WWW.SEHER.NO skrev i går har fyrst Albert to barn på si, og i dag kom den offisielle innrømmelsen av farsskap nummer to fra hoffet i Monte Carlo. Fyrst Alberts 14 år gamle datter Jazmin Grace bor i dag i California. - Fyrst Albert anerkjenner offisielt farskapet, som ble juridisk bindene for et par uker siden, opplyser advokat Thierry Lacoste til Associated Press. SLIK SPRAKK NYHETEN: Se her!Albert hadde planlagt å holde farskapet hemmelig til hun ble myndig, men nå hadde situasjonen blitt «uholdbar for henne etter økt spekulasjon om hvem faren er», ifølge Lacoste.  PÅ FORSIDEN NÅ: Se her! Fransk media skriver torsdag at Albert hadde en kort affære med jentas mor, den tidligere servitøren Tamara Rotolo, i 1991 mens hun var på ferie på Rivieraen. Ektemannen hennes var med på turen, men Tamara hadde bare øyne for Albert! MER KONGESTOFF: Se her! Ifølge Lacoste er jenta velkommen til Monaco, men hun er ikke en del av arverekkefølgen, og vil ikke kunne bære Grimaldi-navnet.  Fyrsten har aldri vært gift, men innrømmet i fjor at han er far til Alexandre Coste (2) - en sønn han har med en togolesisk flyvertinne, Nicole Coste. Heller ikke dette barnet vil få tilgang til tronen. ALBERTS SØTE SØNN: Se bildene!Med disse to innrømmelsene påstår fyrstedømmet at alle Alberts barn har kommet frem i lyset. Det skal med andre ord ikke være flere "svin på skogen" - selv om en tysk gutt på 18 flere ganger har stått frem i hjemlandets presse som Alberts første kjærlighetsbarn.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer