Meghan Markle:

- Iskaldt mellom Kate og Meghan

Selv om Kate og Meghan nå er svigerinner, skal de angivelig se på hverandre som konkurrenter.

SIDE OM SIDE: Forholdet mellom Kate og Meghan skal angivelig ikke være av det beste slaget. Foto: NTB Scanpix
SIDE OM SIDE: Forholdet mellom Kate og Meghan skal angivelig ikke være av det beste slaget. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag 19. mai satt en hel verden klistret til tv-skjermen for å se årets kongelige høydepunkt, nemlig bryllupet mellom den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) og britenes prins Harry (33).

Og mange rojalister felte nok en tåre da den tidligere «Suits»-stjernen ga sitt ja til sjarmøren Harry.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer Vis mer

I løpet av sin forholdsvis korte fartstid i det britiske kongehuset, har Meghan allerede deltatt på en rekke arrangementer som hertuginne av Sussex, og også fått tid til å pleie forholdet med sin nye familie.

Men alt skal angivelig ikke bare være fryd og gammen innad i kongefamilien.

Ifølge bladet InTouch skal det nemlig ha brutt ut en bitter popularitetskonkurranse mellom Meghan og hennes jevngamle svigerinne, hertuginne Kate (36), skriver danske Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

EVENTYRBRYLLUP: For en måned siden giftet prins Harry seg med den amerikanske Hollywood-stjernen. Foto: NTB Scanpix
EVENTYRBRYLLUP: For en måned siden giftet prins Harry seg med den amerikanske Hollywood-stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge det amerikanske ukebladet skal stemningen mellom de to hertuginnene være iskald. For en ukes tid siden var hertuginne Meghan på sitt første offentlige arrangement sammen med dronning Elizabeth (91), og nærmest alle britiske aviser og magasiner ofret både spalteplasser og forsider for det historiske øyeblikket.

Det er ingen tvil om at dronningen og hertuginne Meghan har funnet tonen, og at sistnevnte er ønsket varmt velkommen inn i den britiske kongefamilien.

Det skal blant annet være en felles interesse og forkjærlighet for hunder som har brakt de to sammen.

Saken fortsetter under:

PERLEVENNER: Meghan Markle og dronning Elizabeth skal ha fått et nært forhold. Her avbildet sammen i midten av juni. Foto: NTB Scanpix
PERLEVENNER: Meghan Markle og dronning Elizabeth skal ha fått et nært forhold. Her avbildet sammen i midten av juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kate føler seg utfryst, avslører en kilde til InTouch ifølge Life & Style.

Videre påstår kilden at hertuginne Kate, som har brukt årevis på å opparbeide seg et image som «den perfekte kongelige», sitter med en følelse av at hertuginne Meghan nå stjeler all oppmerksomheten.

- De snakker så vidt med hverandre. Popularitetskonkurransen skaper en anspent stemning, sier kilden til InTouch.

- Meghan har lært alt av Kate. Men helt siden bryllupet fant sted, føler Kate at Meghan knapt nok har gjort en innsats med henne og at hun er mer interessert i å imponere dronningen, fortsetter kilden.

På bryllupsreise

At Meghan har hatt en travel tid i etterkant av bryllupet, er ikke til å stikke under stol. I løpet av sin forholdsvis korte fartstid som hertuginne, har 36-åringen allerede deltatt på en rekke arrangementer som hertuginne av Sussex.

Etter alt å dømme skal paret også ha rukket å dra på bryllupsreise mellom de satte oppgavene i en ellers så hektisk timeplan.

Hertugparet skal blant annet ha vært på safari, drevet med ulike utendørsaktiviteter, men også slappet av i varmen etter den svært travle bryllupsperioden.

I midten av juni hevdet kilder overfor E! News at det nygifte paret var i Øst-Afrika for en svært privat bryllupsreise, der de besøkte mer enn to land.

- Det var en perfekt pause, og de fikk til en fin blanding av begges lidenskaper. Det var en perfekt ferie før de går inn i et travelt halvår, sa en kilde til nettstedet.

Det skal ha vært en hovedprioritet for Meghan og Harry at reisemålet ville gi dem fred og ro.

- Å dra et sted der de kun trengte minimalt med sikkerhet og ikke måtte bekymre seg for at folk ser dem, har vært det viktigste for dem, fortalte kilden.

LES OGSÅ: - Følte meg presset til å gifte meg med ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer