Kronprinsesse Mary og prinsesse Marie:

Isfront-ryktene blusser opp

Spekulasjonene om sjalusidrama i det danske kongehuset fortsetter.

PÅ HVER SIN SIDE: Tonen mellom danskenes kronprinsesse Mary (ytterst til venstre) og prinsesse Marie (ytterst til høyre) skal visstnok være verre enn noen gang. Foto: NTB Scanpix
PÅ HVER SIN SIDE: Tonen mellom danskenes kronprinsesse Mary (ytterst til venstre) og prinsesse Marie (ytterst til høyre) skal visstnok være verre enn noen gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Påstandene om at danskenes kronprinsesse Mary (46) og prinsesse Marie (42) angivelig har et anstrengt forhold, har blitt flere de siste årene.

Det er særlig i senere tid at de to inngiftede kongemedlemmene, som er konene til henholdsvis kronprins Frederik (50) og prins Joachim (49), skal ha fått mindre kontakt.

Men selv om prinsesse Marie tidligere har skyldt på tidsklemma for de stadig sjeldnere svigerinnemøtene, skal det visstnok ligge flere grunner bak hvorfor de to angivelig ikke trives i hverandres selskap.

Kommer i andre rekke

Skal vi tro den danske kongehuseksperten og forfatteren Søren Jakobsen, er sjalusi roten til den påståtte isfronten. Overfor danske Se og Hør forteller han at prinsesse Marie rett og slett føler seg satt i skyggen av svigerinnen.

For mens Mary går i dronninglære hos svigermor og får ta del i de mest glamorøse og prestisjetunge oppdragene, står Marie oftere på sidelinjen.

- Joachim og Marie er sekundære, og Mary ønsker nok ikke Maries innblanding. Det henger en form for sjalusi i luften her, sammen med det faktum at sistnevnte får færre kongelige oppgaver, sier Jacobsen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer