Hertuginne Meghan:

- Iscenesatte paparazzibilder

Meghan-påstander fra kommende bok fortsetter å lekke til pressen.

SJOKKDETALJ: I boka «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family» røpes det at hertuginne Meghan skal ha iscenesatt paparazzibilder før hun møtte prins Harry. Foto: NTB Scanpix
SJOKKDETALJ: I boka «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family» røpes det at hertuginne Meghan skal ha iscenesatt paparazzibilder før hun møtte prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at det skrives side opp og side ned om prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38). Nå blir det angivelig ikke noe mindre stille, etter at The Times publiserte flere utdrag fra den kommende boka «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family».

Ført i pennen av hoffreporter Omid Scobie og Elles kongehusekspert Carolyn Durand, kommer det frem flere oppsiktsvekkende avsløringer.

RØRT: Hertuginne Meghan snakket om George Floyds død da hun talte til avgangselever på sin tidligere skole. Vis mer

Blant annet blir det hevdet at Meghan og Harrys internasjonale popularitet var grobunn for det iskalde forholdet til resten av kongefamilien, som fryktet parets overskyggende status.

Det blir også skrevet at hoffet skal ha jobbet mot hertugparet i håp om å redusere deres popularitet, der de kongehus-ansatte ifølge forfatterne er blitt omtalt som «slanger» av flere i parets omgangskrets.

Ringte etter paparazzi

Og smakebitene fra den kommende utgivelsen avtar heller ikke nå. Den britiske tabloidavisen Daily Mail serverer nemlig nok en ny, avslørende detalj fra publikasjonen.

I boka hevdes det at hertuginne Meghan skal ha iscenesatt paparazzibilder før hun møtte prins Harry, på den tiden da hun arbeidet som skuespiller.

PAPARAZZI: I den kommende boka om hertugparet, hevdes det at Meghan skal ha ringt paparazzifotografer slik at de kunne ta bilder av henne. Foto: NTB Scanpix
PAPARAZZI: I den kommende boka om hertugparet, hevdes det at Meghan skal ha ringt paparazzifotografer slik at de kunne ta bilder av henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge avisen fortalte «Suits»-stjernen fotografene hvor hun befant seg, slik at de kunne få bilder og «la infoen nå ut til pressen», slik at hennes popularitet kunne øke. Videre påpekes det at Meghan sluttet med dette da hun og Harry ble et par.

PÅ TUR: Hertuginne Meghan på gåtur sammen med sønnen Archie (1) og hundene i Canada i januar. Foto: NTB Scanpix
PÅ TUR: Hertuginne Meghan på gåtur sammen med sønnen Archie (1) og hundene i Canada i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en talsperson for hertugparet har ikke paret selv bidratt til boka. På den andre siden skal de heller ikke ha benektet innholdet som kommer frem i pressen om dagen.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Søksmål

Detaljene fra boka kommer like etter at det ble kjent at Meghan og Harry går til søksmål fordi det skal ha blitt tatt bilder av sønnen, Archie (1), i deres egen hage i Los Angeles, ifølge The Hollywood Reporter.

HERTUGPARET: Meghan og Harry har gått til søksmål etter at det skal ha blitt tatt bilder av Archie i deres egen hage i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
HERTUGPARET: Meghan og Harry har gått til søksmål etter at det skal ha blitt tatt bilder av Archie i deres egen hage i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge søksmålet, som ble sendt inn til domstolen i Los Angeles av advokaten Michael Kump, har hertugparet opplevd «flere inntrengninger i privatlivet til et 14 måneder gammelt barn i hans eget hjem».

Paret trakk seg tilbake fra livet som kongelige og reiste til en liten by i Canada. Ifølge søksmålet publiserte så Daily Mail det nøyaktige stedet de befant seg. Dermed dukket paparazziene opp, og de følte seg nødt til å flytte igjen.

Denne gangen flyttet de til et avstengt privat nabolag i Los Angeles. Igjen publiserte Daily Mail adressen deres. Og igjen dukket paparazziene opp. Denne gangen skal de ha brukt droner og helikoptre.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

- Noen paparazzier og medier har fløyet droner bare seks meter over huset så ofte som tre ganger daglig, for å få bilder av paret og deres unge sønn i deres private hjem. Andre har fløyet i helikoptre over hagen så tidlig som halv seks på morgenen, og så sent som klokka 19. Dette har vekket opp naboer og sønnen, dag etter dag. Andre har også klippet hull i sikkerhetsgjerdet for å kikke gjennom det, heter det i søksmålet.

LES OGSÅ: Dronningens harde budskap til Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer