George Clooney:

- Irriterende at den gutten stjeler oppmerksomheten

Stjernen med humoristisk utspill etter at Meghan og Harry ble foreldre på en «helt spesiell» dag.

FAMILIELIV: George og Amal Clooney har en travel hverdag som tvillingforeldre. Nå er også deres gode venner prins Harry og hertuginne Meghan blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix
FAMILIELIV: George og Amal Clooney har en travel hverdag som tvillingforeldre. Nå er også deres gode venner prins Harry og hertuginne Meghan blitt foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017 kunne George Clooney (57) og kona Amal (41) slippe jubelen løs da de ble foreldre for første gang.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, kunngjorde parets talsperson til People.com den gang.

- George er neddopet, men burde komme seg til hektene igjen om et par dager, la talspersonen spøkefullt til.

Morsomme barn

Neste måned fyller barna to år, og nå åpner Hollywood-stjernen seg om hvordan det går med de to små hjerteknuserne.

SØTE SMÅ: Amal har armene fulle med to små barn og deres bamser. Foto: NTB Scanpix
SØTE SMÅ: Amal har armene fulle med to små barn og deres bamser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De viser virkelig frem personlighetene de ble født med. Datteren min sier typisk: «Sett deg ned! Og så setter Alexander seg», fortalte en lattermild Clooney da han gjestet «Today Show» tirsdag, ifølge People.

- De har totalt forskjellige personligheter, men de er morsomme og smarte. Og de kan allerede alfabetet på både italiensk og engelsk. Jeg kan det ikke på engelsk engang, fleipet han videre.

FØDSEL: Mandag 6. mai kom endelig babyen til Prins Harry og Hertuginne Meghan av Sussex til verden. Video: NTB Scanpix Vis mer

Den «Catch 22»-aktuelle stjernen er godt kjent for å være en spøkefugl blant venner og kollegaer, og det kan virke som om dette er noe som har gått i arv til tvillingene. Den stolte faren avslørte nemlig at barna elsker å le mye, og ofte finner på små sprell.

- De kliner peanøttsmør på skoene sine sånn at det skal ligne på bæsj. Slike ting. Det synes de er veldig morsomt, forklarte han, ifølge People.

Avkrefter ryktene

Men det kan også virke som om skuespilleren har nok å henge fingrene i med de to barna.

I et nytt intervju med Extra ble han nemlig spurt om noe mange lurer på i disse dager: Om han skal få det ærefulle oppdraget med å være gudfar for hertuginne Meghan (37) og prins Harrys (34) nyfødte sønn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

George Clooney har kjent hertugparet i mange år, og var også selvskreven gjest sammen med Amal da Meghan og Harry giftet seg for snart et år siden.

Overfor Extra avkrefter han imidlertid gudfar-ryktene, skriver Metro.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP/ NTB scanpix Vis mer

- Alle elsker rykter, men det er ikke sant, sier han, og fortsetter:

- Ingen vil ha meg til å være gudfar for noen. Jeg er knapt en forelder på dette tidspunktet. Det er skremmende.

BRYLLUPSGJESTER: Amal og George Clooney strålte side om side da prins Harry og Meghan Markle giftet seg i Windsor 19. mai 2018. Foto: REX/ NTB scanpix
BRYLLUPSGJESTER: Amal og George Clooney strålte side om side da prins Harry og Meghan Markle giftet seg i Windsor 19. mai 2018. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

Deler bursdag med lille Archie

Selv om Hollywood-stjernen hevder at han ikke er en passende kandidat i gudfarrollen, er det imidlertid en helt annen detalj som kobler ham til den britiske babyen.

Lille Archie ble nemlig født mandag 6. mai, samme dato som George Clooney er født. Han fylte 58 år mandag.

- Det var litt irriterende, for den gutten stjeler virkelig oppmerksomheten min. Dette var min dag. Jeg delte den allerede med Orson Welles og Sigmund Freud, sier han lattermildt i et intervju med ET, ifølge Mirror.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

FØRSTE MØTE: Onsdag fikk verden endelig se lille Archie for første gang. Kort tid etter avslørte de stolte foreldrene hva de har valgt å kalle ham. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE MØTE: Onsdag fikk verden endelig se lille Archie for første gang. Kort tid etter avslørte de stolte foreldrene hva de har valgt å kalle ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Virvelvind-romanse

George Clooney var i mange år en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og hadde en rekke høyprofilerte forhold til ulike skjønnheter.

Men så, i oktober 2013, traff kjekkasen 16 år yngre Amal, og plutselig fikk pipa en helt annen låt.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til toppadvokaten. Og høsten samme året ga de hverandre sine ja, i det som ble regnet for årets største stjernebryllup, i en romantisk seremoni i Venezia i Italia.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte skuespilleren til Esquire magazine, to år etter bryllupet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Barn var derimot ikke noe ekteparet så for seg som en selvfølge. Det avslørte Amal, som er en ettertraktet menneskerettighetsadvokat, til Vogue i fjor vår.

- Det var ikke åpenbart at det skulle skje for meg, og jeg var heller ikke ivrig og spent på ideen om å bli gift eller ha en familie, fortalte 41-åringen den gang om møtet med Hollywood-kjekkasen.

- Ikke planlegg noe

Den 6. juni 2017 ble duoen altså likevel foreldre, og allerede tre måneder senere innrømmet Oscar-vinneren at livet hadde forandret seg drastisk.

- Plutselig er du ansvarlig for andre mennesker. Det er skremmende, fortalte han, ifølge People.com.

- Jeg må tørke spy av dressen min. Det pleide å være mitt eget spy, men nå er det tvillingenes spy, så det funker fint, la han fleipende til.

Samtidig benyttet han også anledningen til å skryte av hvor bra kona takler morsrollen. Han valgte blant annet å sammenligne henne med en olympisk atlet.

- Akkurat nå er jobben min å skifte bleier og å bære litt rundt på barna. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle bli tvillingfar som 56-åring, fortalte Clooney videre før han kom med et råd:

- Ikke planlegg noe. Man må alltid bare nyte det som skjer i livet når det skjer.

Vis mer

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan: - Jeg har de to beste guttene i verden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer