Märtha Louise:

Instagram-kontoen er borte

Prinsessens Instagram-konto er angivelig hacket.

BORTE FRA INSTAGRAM: Märtha Louises Insta-bruker har forsvunnet. Foto: NTB scanpix
BORTE FRA INSTAGRAM: Märtha Louises Insta-bruker har forsvunnet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Märtha Louise (48) har forsvunnet fra Instagram etter at hun var blant flere som kastet seg inn i debatten etter dødsfallet til George Floyd. Mandag er imidlertid kontoen hennes, iam_marthalouise, ikke lenger å finne på det sosiale mediet.

Det var VG som først skrev om saken.

Prinsessen har to brukere på plattformen, den andre bruker hun bare når hun representerer kongehuset. Kontoen som nå ikke lenger er tilgjengelig, opprettet hun etter debatten rundt bruken av prinsessetittelen i fjor sommer, og er den Märtha Louise har vært mest aktiv på siden da.

- Kontoen er hacket og vi prøver å rette opp i det nå, skriver prinsessens rådgiver Carina Scheele Carlsen i en tekstmelding til Se og Hør.

BRUKER TITTELEN: Märtha Louise bruker sin prinsessetittel i en kommersiell sending hos Sionearth på YouTube. Video: Sionearth via YouTube Vis mer

Hun forteller videre at de foreløpig ikke vet hvem som angivelig står bak.

48-åringen gikk hardt ut på Instagram på torsdag i forbindelse med det mye omtalte dødsfallet. Hun hadde lagt ved et bilde av en demonstrant som holder opp plakaten «George Floyds life mattered».

- Stopp! Dette har foregått altfor lenge - drap på uskyldige menn og kvinner. Hvem er disse monstrene av forskrudde verdier som tror de har rett til å drepe noen bare fordi de har en annen pigmentering i huden, skrev hun.

Innlegget ble delt av flere norske medier. Også kjæresten, Durek Verrett (45) la ut et innlegg vedrørende dødsfallet. Instagram-kontoen hans er fortsatt tilgjengelig.

Märtha Louise har ikke sagt noe om grunnen til at kontoen ikke lenger eksisterer, på sin andre bruker.

Det er ikke første gangen kontoen forsvinner fra Instagram. I september forsvant den for første gang, noe som sannsynligvis skyldtes at den ikke var verifisert, slik den offisielle kontoen er.

LES OGSÅ: - Bekymret for sikkerheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer