Hertuginne Meghan:

Innrømmer at hun savner å spille i «Suits»

Hertuginne Meghan kom med avsløringen under offisielt besøk i Dublin.

DEN GANG DA: I fjor ble det kjent at hertuginne Meghan skulle skrives ut av «Suits» etter syv sesonger. Nå har hun lettet på sløret om tiden etter tv-exiten. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: I fjor ble det kjent at hertuginne Meghan skulle skrives ut av «Suits» etter syv sesonger. Nå har hun lettet på sløret om tiden etter tv-exiten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at amerikanske Meghan Markle (36) møtte prins Harry (33), og senere inntok rollen som hertuginne, har livet hennes endret seg fullstendig.

Blant annet måtte den tidligere tv-stjernen legge skuespillerkarrieren på hylla, noe som også betydde at hun måtte ta farvel med dramaserien «Suits».

Kunngjøringen om at 36-åringen hadde valgt å si opp jobben og dernest legge rollen som Rachel Zane bak seg, kom i november i fjor. Like etter ble forlovelsen mellom henne og Harry offentliggjort.

- Fan av «Suits»

Å vinke farvel til både produksjonsmedarbeidere og skuespillerkolleger etter hele syv sesonger, har imidlertid ikke bare vært enkelt.

NY HVERDAG: Hertuginne Meghan har raskt måttet tilpasse seg et nytt liv i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
NY HVERDAG: Hertuginne Meghan har raskt måttet tilpasse seg et nytt liv i den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne uken har 36-åringen vært på offisielt Irland-besøk sammen med ektemannen.

Etter at paret hadde besøkt The Irish Emigration Museum i Dublin på onsdag, tok hertuginnen seg tid til å hilse på og prate med publikum og forventningsfulle fans.

Saken fortsetter under:

En av dem som møtte Meghan, var den lokale innbyggeren Fiona Moore. Ifølge Daily Mail innrømmet 36-åringen overfor henne at hun savner å spille i ovennevnte serie.

- Jeg er en fan av «Suits», og jeg fortalte henne at jeg savner serien, og da svarte hun: «Det gjør jeg også», forteller Moore til avisen.

POPULÆR: Meghan Markle fikk medvirke i tv-serien i hele syv sesonger. Etter å ha forlovet seg med britiske prins Harry, var tv-karrieren over. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Meghan Markle fikk medvirke i tv-serien i hele syv sesonger. Etter å ha forlovet seg med britiske prins Harry, var tv-karrieren over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gjorde som Grace Kelly

For mange virket det kanskje uvirkelig at en så profilert skuespiller skulle legge karrieren bak seg - bare 36 år gammel.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har imidlertid forklart at dersom Meghan hadde ønsket å fortsette, så ville det britiske kongehuset mest sannsynlig ikke ha tillatt det.

- Hvis hun gifter seg med prins Harry ser jeg ikke for meg at hun fortsetter som skuespiller. Da er det nok mer sannsynlig at hun velger å konsentrere seg om sitt veldedighetsarbeid, som hun startet lenge før hun traff Harry, sa Vagle den gang, og trakk frem Grace Kelly som eksempel.

Sistnevnte hadde nemlig en lovende skuespillerkarriere, men la den på hylla da hun i 1956 giftet seg med fyrst Rainier III av Monaco.

Tv-kjæresten sluttet

Da det ble kjent at Meghan skulle skrives ut av «Suits», ble det også klart at hennes tv-kjæreste Mike Ross, spilt av Patrick J. Adams, skulle forlate tv-serien.

Meghan har som kjent hatt rollen som en lovende advokatassistent, som faller for svindleren Mike Ross, spilt av Adams.

I serien utvikler de to et hett forhold, og det oppsto stadig temmelig intim nærkontakt mellom tv-paret.

GA SEG: Patrick og Meghan har spilt tv-kjærester i flere år, og i fjor ble det kjent at de begge ville gi seg i serien samtidig. Foto: NTB Scanpix
GA SEG: Patrick og Meghan har spilt tv-kjærester i flere år, og i fjor ble det kjent at de begge ville gi seg i serien samtidig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Produsent Aaron Korsh har tidligere forklart at han måtte belage seg på å få klar en plan b, da forholdet mellom Meghan og Harry raskt ble seriøst.

- Vi visste selvsagt at Meghan var i et spesielt forhold, som forhåpentligvis skulle ende i giftermål, har Korsh uttalt til TV Guide, ifølge Vogue.

Det å gifte seg med en prins er nemlig ikke bare bare. Selv om Meghan aldri blir dronning, er det en rekke normer og regler hun har måttet sette seg inn i.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Markle har allerede fått skryt fra flere hold for overgangen, og er blitt sammenlignet med Diana en rekke ganger.

LES OGSÅ: Luftet babynavn på sitt første oppdrag etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer