Märtha Louise og Durek Verrett:

Innrømmer: - Har kuttet ut venner

Paret letter på sløret om alt fra kjærligheten til rasisme.

PÅ TV: Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise åpner opp om forholdet. Foto: Daryl Henderson / NTB
PÅ TV: Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise åpner opp om forholdet. Foto: Daryl Henderson / NTB Vis mer
Publisert

I mai 2019 bekreftet prinsesse Märtha Louise (50) at hun hadde funnet lykken med sjamanen Durek Verrett (47). Det gjorde hun i et lengre innlegg på sin egen Instagram-profil:

«Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Shaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten», skrev hun blant annet i sin hyllest av kjæresten da.

Siden den gang har duoen mang en gang rettet kjærlighetserklæringer til hverandre både via sosiale medier og i intervju.

Fredag kveld, norsk tid, gjestet prinsessen og sjamanen det amerikanske talkshowet «Tamron Hall». Her lettet de på sløret om flere ting - blant annet kjærlighet, utfordringer og hvordan de møttes.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

Letter på sløret

Paret kom smilende inn i studio og holdt hender mens de satt i sofaen og ble intervjuet av programleder Tamron Hall.

I intervjuet kommer det blant annet frem at de valgte å stå frem med kjærligheten på sosiale medier, fremfor i pressen, fordi prinsessen gjentatte ganger siden hun ble født har opplevd overskrifter hun mener ikke representerer den hun er.

Deretter foklarer Durek at prinsessen advarte ham om hva han gikk inn i, og foreslo at de skulle holde forholdet hemmelig i starten. Selv likte han ikke tanken på å måtte «skjule seg bak en livvakt».

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

- Kuttet venner

En av de sentrale tingene paret snakker om i intervjuet, er rasisme. I den forbindelse kommdet det frem at prinsesse Märtha Louise har kuttet ut venner fra livet sitt.

- Det var vært ... ja, noen, svarer hun ærlig på spørsmål om nettopp det.

Når programlederen spør hvorfor hun ikke vil utdype, svarer hun følgende:

- Det er bare kjærligheten vår. Jeg må jobbe med mine ting og å tilgi, og fortsette å elske denne vakre mannen som jeg har funnet på denne planeten - jeg er så glad han er her.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Durek forklarer på sin side at de heller velger å omringe seg med gode venner.

- Jeg synes det er synd at prinsesse Märtha måtte kvitte seg med noen av vennene sine, men jeg tror det er best at vi omringer oss med mennesker som er fylt med kjærlighet for oss.

LES OGSÅ: Fyrst Albert gir ny oppdatering om fyrstinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer